HCL.HR

Evo kada dolazi Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer beta

Juraj Bevandić 24.07.2015.   •   0 komentara


Do sada smo znali samo da će Playstation 4 igrači dobiti raniji pristup beti, ali sada znamo kada će svi moći isprobati novi CoD.

Još na E3 sajmu bilo je objavljeno kako vlasnici najnovije Sonyjeve konzole imati ekskluzivni raniji pristup multiplayer beti za Call of Duty: Black Ops 3.

Na kraju izgleda da se ne radi baš o nekoj posebnoj ekskluzivi, pošto će Playstation 4 vrtjeti betu od 19. do 23. kolovoza, dok će PC i Xbox One beta biti pokrenuta samo tjedan dana kasnije, od 26. do 30. kolovoza.

Cilj multiplayer bete je testirati uravnoteženost mapa i novog sustava kretanja kojim se Treyarch diči. Pomalo je čudna stoga odluka da je pristup beti omogućen samo onima koji su prednaručili igru; ne djeluje u potpunosti pošteno platiti za nešto što očito još treba testirati. Oh, sad sam se sjetio da Early Access program postoji i poprilično je uspješan. Zanemarite, staromodan sam.

No, sudeći po prijašnjim iskustvima, vjerujemo da novi CoD ne bi trebao imati previše problema po izlasku, a u to se nadamo uvjeriti 6. studenoga kada igra izlazi za već spomenute platforme te PS3 i Xbox 360.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?