HCL.HR

Evo kako je otkazani Legacy of Kain: Dead Sun trebao izgledati

Zoran Žalac 23.02.2015.   •   6 komentara


Na internetu se pojavio polusatni video materijal koji demonstrira početnu dionicu Legacy of Kain igre koja je otkazana prije nego je bila i službeno otkrivena.

O oživljavanju Legacy of Kain serijala šuškalo se duži niz godina. Šuškanja na kraju nisu urodila plodom, no znamo kako je „nova“ igra tog serijala doista bila u razvoju, prije nego je otkazana 2012. godine. Ime joj je Legacy of Kain: Dead Sun i bila je namijenjena konzolama prošle generacije, a od danas imamo priliku vidjeti kako je izgledala.

Naime, na internetu se pojavio polusatni gameplay video, vrlo vjerojatno interni demo, koji pokazuje uvodne dionice igre. Iz materijala doznajemo kako smo trebali igrati kao lik zvan Asher, koji se neobičnom fuzijom našao u tijelu vampira Geina koji ga je trebao ubiti. Glavna tematika igre vrtjela bi se oko religijskih uvjerenja Nosgotha.

Legacy of Kain: Dead Sun bio je u pre-alpha fazi prije nego je otkazan. Svojevremeno je bio razmatran za PlayStation 4 konzolu, a trebao je imati i multiplayer komponentu. Veliki dio ideja iz iste na kraju je preuzet za drugi projekt, koji danas poznajemo kao F2P MP igru pod nazivom Nosgoth.

Komentari (6)

  • kuky90

    23.02.2015 - 18:07

    Ovo veze sa Legacy of Kain nema. I dobro da je otkazano.
    Nego volio bi da naprave ako ništa barem Legacy of Kain: Soul Reaver remake jer mi najbolja igra u serijalu.

  • vojnovic4

    23.02.2015 - 19:57

    Ja bi volio da naprave remake od prvoga znaci blood omen 1

  • st.srki

    23.02.2015 - 20:00

    Šteta, iz ovog što je prikazano izgleda zanimljivo iako nema puno veze sa originalnim legacy of kain.. Tko zna, možda bi kasnije u igri bila nekakva poveznica sa Kainom ili Razielom.

  • All-The-King-Bundy

    24.02.2015 - 11:34

    Neznam, nekako osjećam Shadow of Mordor vibru gledajući ovo. Šteta, moglo je biti zanimljivo.

  • goldfinger

    24.02.2015 - 20:44

    I ne vuče na loše….

  • drazensi

    25.02.2015 - 12:01

    neka rade remasteriraju ili remake naprave blood omen-a i soul reavera..to su bile tako legendarne igre, tematika, prica, odlicno nad odlicnim..jos se sjecam koliko sam uzivao u zagonetkama u soul reaveru…nisu bile nesto preteske, na prvom dijelu malo teze, drugome lakse, ali su bile zabavne..a raziel je car samo takav..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?