HCL.HR

Evoland 2 igramo od 25. kolovoza

Stjepan Fikter 16.07.2015.   •   2 komentara


Još bogatije i sadržajnije nostalgično putovanje doživjet ćemo krajem idućeg mjeseca budući da nam stiže Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder.

Razvojni studio Shiro Games otkrio je točan datum kada ćemo ovog ljeta zaigrati nastavak Evolanda. Svi nostalgičari mogu se pripremiti na putovanje svijetom videoigara kroz Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder koji igramo od 25. kolovoza na PC-ju.

Prvi Evoland pokazao nam je kako izgleda putovanje od početka RPG žanra pa sve do modernih vremena, a sada bi nas Evoland 2 trebao odvesti korak dalje u tome putovanju budući da nas očekuje više žanrova unutar jedne igre. Developeri još najavljuju kompleksan scenarij koji se temelji na putovanju kroz vrijeme i na desetke likova od kojih će svaki imati svoju pozadinsku priču i ambicije.

Sebastien Vidal, glavni izvršni direktor Shiro Gamesa kaže: “Potvrdom datuma izlaska Evolanda 2 našim fanovima, nadamo se da će uzbuđenje i iščekivanje pojačati svijest koliko je ovo posebna igra. Mi poduzimamo sve mjere da dostavimo nezaboravno iskustvo koje donosi izvornu viziju postavljenu s Evolandom. Ovo će biti epska avantura kroz svijet videoigara i nadamo se da će nam se igrači priključiti.”

Iako s datumom izlaska nije stigao novi trailer, da se podsjetite o čemu se radi, prilažemo vam jedan stariji.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?