HCL.HR

Evolve dobiva limitirane 74cm visoke i 750 dolara ‘teške’ statue

ToxarE 05.10.2014.   •   0 komentara


Triforce za kolekcionare sprema 500 komada statue impresivne veličine i težine te ništa manje impresivne cijene.

Da smo nedavno dobili na lutriji ili imamo bezobrazno bogate roditelje te vilu sa sobom u kojoj držimo samo stvari vezane uz gaming, bili bismo užasno sretni zbog objave kako će Turtle Rock Studios u suradnji s kreatorima replika, Triforceom, prodavati poveće statue jednog od čudovišta iz nadolazećeg shootera Evolve. Preciznije, fine statuice bit će 74 centimetra visoke, 16 kilograma teške, a koštat će ugodnih 750 američkih dolara. Valja znati i kako je riječ o limitiranom izdanju – napravljeno će ih biti samo 500.

Evolve zapravo djeluje kao dosta zabavna igra, a njegovo čudovište kao fin komad… čudovišta. Što nas dovodi do ideje da ipak potrošimo iznos prosječne hrvatske plaće na poveću statuu zbog koje više nitko neće moći proći kroz dnevni boravak. Izlaz na balkon je ionako precijenjen.

Za mega-kolekcionare, tu je i još limitiranije izdanje: zaletite se do New York Comic Cona sljedećeg tjedna i tamo za samo 800 dolarića pokupite “Savath Goliath” izdanje statue koja ima i nekoliko crvenih pruga na leđima, a rade je u samo 150 komada. Ako kupujete, javite nam kako je prošla poštarina.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?