HCL.HR

Evolve izdominirao UK top listu

Duje Kozomara 16.02.2015.   •   1 komentara


2K Gamesov 4 vs 1 shooter polučio je zadovoljavajući uspjeh u svom prvom tjednu, zasjevši na tron top liste prodaje Ujedinjenog Kraljevstva. Dvije Nintendove 3DS ekskluzive također su se našle u topu 5.

Prošlog tjedna izašle su nove Nintendove 3DS te 3DS XL konzole, što je povećalo prodaju hardvera za 50% u odnosu na tjedan prije, no jedna igra ipak je stala na put Nintendu da se nađe i na vrhu top liste softverske prodaje. 2K Gamesov Evolve našao se na vrhu ljestvice, a zanimljiva je praktički podjednaka raspodjela količine prodanih fizičkih primjeraka igre na PS4 (48%) te XOne (49%) konzolama – dok je za PC važno spomenuti da Chart-Track ne bilježi prodaju digitalnih izdanja.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D ipak je uhvatio drugu poziciju, dok je druga 3DS ekskluziva, Monster Hunter 4 Ultimate, zasjela na četvrtu poziciju. Call of Duty: Advanced Warfare još se drži visoko – ovog tjedna na trećem mjestu, dok je Grand Theft Auto 5 peti.

Čitava lista: 1. Evolve
2. Zelda: Majora’s Mask 3D
3. COD: Advanced Warfare
4. Monster Hunter 4 Ultimate
5. Grand Theft Auto 5
6. FIFA 15
7. Far Cry 4
8. Minecraft: Xbox Edition
9. Assassin’s Creed: Unity
10. Destiny

Komentari (1)

  • PS2MASTE®

    16.02.2015 - 19:24

    Nije Evolve ništa izdominirao. Preko 2 milje PS4 i Xbonea zajedno u UK + PC i igra se prodala u ovim brojkama :

    49%) XBO EVOLVE > 17,081
    (48%) PS4 EVOLVE > 16,733
    (3%) PC EVOLVE > 1,046

    (ALL) EVOLVE > 34,860

    Dakle, cijeli prošli tjedan je prilično loš ke se tiče prodaje igara i još Evolve sa ovako mizernim brojkama. Igra će prilično brzo potonuti. Još pričekamo NPD rezultate idući mesec ( a sudeći po infoima na GAF-u, preorderi su bili loši u svim većim trgovinama – Best Buy, Gamestop, Walmart ), onda je to to. Ni ne sumnjam u loše brojke digitalije. Turtle Rock si je sam kriv.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?