HCL.HR

Evolve kratkim trailerom najavljuje duži

ToxarE 19.04.2014.   •   2 komentara


Tvorci Left 4 Deada kratkim novim trailerom najavljuju da će nam uskoro pokazati nekoliko minuta gameplaya iz svoje nove igre.

Turtle Rock Studios priprema veliki video prikaz gameplaya iz svoje nove multiplayer pucačine Evolve. Taj video još nije spreman za vaše oči, no zato je tu jedan kraći video da vas dodatno napali na onaj duži.

Taj duži trailer objavit će 24. travnja, a trebao bi nam prikazati jedan kompletan meč Evolvea iz perspektive svih igrača kroz nekoliko kanala, tako da možemo birati čiju perspektivu želimo pratiti. Vjerojatno će to riješiti kroz nekoliko videa povezanih u cjelinu YouTube anotacijama u centralnome traileru.

Ako još niste čuli, Evolve će se isticati po tome što će biti asimetrično kooperativno i kompetitivno napucavanje u kojemu će četiri igrača, lovci na aliene inače, loviti čudovište kojega će također kontrolirati igrač.

Trebali bismo ga zaigrati “kasnije ove godine” za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Komentari (2)

  • maxim.x

    19.04.2014 - 19:04

    Zanimljivo je kako sada ovo niste popljuvali a teaser trailer za novi Risen jeste, jer kao sto ce nam trailer za trailer 🙂

    • Ementaler

      @maxim.x, 19.04.2014 - 19:07

      Dobro, to je pisao drugi autor 🙂 Ali zapravo, ovaj teaser za Evolve je drugačiji od Risenovog. Ovdje bar ima malo gameplaya i točno znamo što ćemo vidjeti kada pokažu cijeli trailer.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?