HCL.HR

Fable Legends je nova Xbox One ekskluziva

nebel 20.08.2013.   •   1 komentara


Microsoft je na svojoj Gamescom konferenciji najavio još jednu ekskluzivnu igru za nadolazeću Xbox One konzolu. Poznati Fable serijal ne ide prema MMO žanru, ali se fokusira na co-op multiplayer.

Lionhead Studios najavio je Fable Legends – prvu igru iz akcijskog RPG serijala koju nisu popratila bajkovita obećanja Petera Molyneuxa. Novo poglavlje Fable franšize bit će ekskluzivno za Xbox One konzolu, a fokusirat će se na mrežni multiplayer u kooperativnom obliku. Igru će pokretati Unreal Engine 4.

Do četvero igrača moći će igrati s herojima ili zlikovcima koji će imati četiri manje-više standardne klase (tank, mage itd.). Gameplay će sadržavati tower defense elemente pri upravljanju okolišem i točkama za spawnanje heroja; dok će se zlikovcima, odnosno neprijateljima moći kontrolirati putem SmartGlass tehnologije i odgovarajućeg eksternog uređaja.

Legends će zadržati specifični humor prijašnjih igara, a vratit će igrače na neke poznate lokacije širom Albiona. Datum izlaska nije spomenut, a poznato je samo da igra neće biti među dvadesetak naslova koji će popratiti izlazak Xbox One konzole.

Komentari (1)

  • RedEy3

    20.08.2013 - 17:26

    Fable-Diablo CO-OP.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?