HCL.HR

Fallout 4 je pri prvoj najavi već bio gotova igra

Zoran Žalac 29.07.2015.   •   0 komentara


Nesvakidašnja najava Fallouta 4 svega pet mjeseci prije izlaska znači da je igra u sadržajnom pogledu bila gotova i prije nego je otkrivena, tako da će sve želje fanova biti usmjerene prema DLC paketima.

Bethesda neće slušati želje fanova koji bi htjeli da se određene stvari ubace u nadolazeći Fallout 4 – ne zato jer to ne žele nego zato jer je igra već sadržajno dovršena. Zapravo, bila je dobrim dijelom gotova i prije nego je najavljena, jer u preostalih pet mjeseci do izlaska Bethesda ne dodaje nikakav novi sadržaj već samo krpa i optimizira ono što ima kako bi sve radilo u najboljem mogućem izdanju.

Znamo da to kod današnjih igara gotovo i nije moguće, ali u Bethesdi napominju kako su sa Skyrimom imali krizne situacije te su iz toga izvukli lekciju pa će kod eventualnog krpanja Fallouta 4 po izlasku imati razrađenu strategiju i prioritete oko toga što trebaju popraviti što prije. Prva stavka na listi prioriteta bit će im stabilnost igre, odnosno datoteka koje čuvaju napredak u igri.

Sve ostale želje i pozdrave koje fanovi Fallouta imaju stoga će se vjerojatno prebaciti na naknadne sadržaje ili pak modifikacije, koje će uz PC verziju konačno biti dostupne i na konzolama. Međutim, dok vidimo prve modifikacije ipak će proći neko vrijeme jer je potvrđeno kako Fallout 4 neće dobiti službeni alat za modificiranje odmah po izlasku igre. No, takvo što ipak nije strano jer smo i za prijašnje Bethesdine igre u prosjeku također čekali mjesec ili dva do službenog alata za moddere.

U bilo kojem slučaju, Fallout 4 izlazi 10. studenog ove godine za PC, PS4 te XBO platforme.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?