HCL.HR

Fallout 4 VR je gotovo dovršen, a uskoro možda doznamo i kada ćemo ga zaigrati

Juraj Bevandić 20.02.2017.   •   4 komentara


Fallout 4 VR igra je navodno u potpuno igrivom stanju, ali developeri moraju još ispeglati neke bitne stvari prije nego ju mi možemo zaigrati, što bi moglo čak biti uskoro.

Fallout 4 VR igra

Bethesda nam sprema Fallout 4 VR igru i njihov šef Todd Howard nas uvjerava ne samo da je uzbudljiva nego i gotovo dovršena. Ono projekta ima puno posla jer su odlučili prebaciti čitavu igru u VR, a već sada su u stadiju u kojem ju je moguće odigrati od početka do kraja isključivo u virtualnoj realnosti.

Howard kaže da Fallout funkcionira super u VR zbog svog zanimljivog sučelja, pa su Pip-Boy i V.A.T.S. te nešto sporija borba nego u klasičnim FPS igrama kao stvoreni za VR iskustvo. Najveći im je problem na kojem još uvijek rade kretanje prostorom i trenutno oni koriste metodu teleportiranja uokolo, ali namjeravaju u konačnoj verziji igračima ponuditi više opcija kretanja koje ćemo birati ovisno o snazi naših želudaca.

Naravno da će on reći da je ovo bila prava odluka i da je iskustvo super, ali ideja Fallouta u VR zaista zvuči zabavno. Uz Resident Evil 7 u VR koji smo mi nedavno isprobali čini se kao da VR tržište napokon dobiva prave pravcate igre.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • 4mal

    20.02.2017 - 15:28

    oce li biti za PSVR?

  • Bojko

    20.02.2017 - 19:10

    Dati ću sav novac za ovo.

    • Sib3riX

      @Bojko, 20.02.2017 - 19:58

      takoder

  • chupacabra1

    21.02.2017 - 01:00

    Jedva čekam da me uživo napadne ono povampireno čudo…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?