HCL.HR

Fanovi sami pokrenuli Kickstarter kampanju za Life is Strange 2

Zoran Žalac 05.04.2016.   •   8 komentara


Kickstarter kampanja za Life is Strange 2 otkazana je nakon svega dvadeset sati – jer je bila lažna i nije imala nikakve veze s razvojnim timom Dontnod Entertainment.

Life-is-Strange

Neki fanovi prošlogodišnje avanture Life is Strange iznimno su nesretni što razvojni tim Dontnod Entertainment ne radi odmah na nastavku iste nego na potpuno novom projektu, RPG igri Vampyr. Toliko nesretni da su pokrenuli Kickstarter kampanju u nadi da će skrenuti pozornost francuskog tima. Nakon svega 20 sati koliko je kampanja bila aktivna doista su skrenuli tu pozornost – ali samo da bi kampanja bila otkazana zbog lažnih obećanja.

Naime, fan pod lažnim imenom Kate Marsh (ime lika iz originalne igre) uz hrpu gramatičkih grešaka u opisu kampanje iznio je niz svojih ideja kako bi priča Life is Strangea trebala biti nastavljena. Za donacije od tisuću dolara obećao je da će donator moći dati glas nekom liku u igri – koja još nije u planu i s kojom on kao organizator kampanje nema nikakve veze.

Zvuči urnebesno smiješno, ali troje ljudi čak je doniralo stotinu dolara.

Inače, ekipa iz Dontnoda spominjala je mogućnost rada na nastavku dotične igre, ali im ista nije trenutno u rasporedu. Tada je također bilo spomenuto da nastavak ne bi bio nastavak priče nego potpuno nova avantura s drugim likovima.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • baDarmageddoN

    05.04.2016 - 16:06

    Bila bi skoro savršena igra da mi nije nekako “girly”.

    • LittleShinyMoon

      @baDarmageddoN, 05.04.2016 - 19:38

      igra je odlična seksistu jedan 😛

    • baDarmageddoN

      @LittleShinyMoon, 05.04.2016 - 19:47

      hahahaha Kao da sam igrao neku igru pravljenu po dnevniku jedne školarke sa dodatkom vraćanja vremena 😛

    • Alum

      @LittleShinyMoon, 05.04.2016 - 21:20

      Nije seksist, ima pravo 🙂

    • Memphis

      @baDarmageddoN, 07.04.2016 - 18:09

      Pa gle, i ja sam bio malo oko tog onako “meh”, ispala mi je iz planova. Ali odigrao sam, i da su u glavnoj ulozi muškarci nebi valjalo. Tako da, ne mora značit da se ne možeš uživit u radnju ako se ne poistovjećuješ s likom 😀 Dapače, meni je bila jedna od napetijih igara koje sam igrao. Usudim se reći najnapetija.
      Imaš pravo da igra koja je pravljena kao po dnevniku neke školarke, jer može se reć da i je 😀 Ima onaj Journal koliko se sjećam haha
      Nastavak na ovu radnju nebi trebalo radit, barem po meni, ne može se ništa više poboljšavat. Jednostavno napravit drugu radnju 😀

  • Negan

    06.04.2016 - 00:16

    Nemaju li nikakav sistem da prvo pregledaju to sto osoba stavi na Kickstarter? Svasta.

  • Tanelorn

    06.04.2016 - 02:12
  • SemirTheChosen

    06.04.2016 - 09:22

    Ne stavljate ovakakve lažne naslove ako nije tačno to da su ‘Fanovi sami pokrenuli Kickstarter kampanju za Life is Strange 2’ 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?