HCL.HR

Far Cry 5 hvali se kooperativnom kampanjom

Zoran Žalac 30.10.2017.   •   6 komentara


Premda Far Cry 5 neće biti multiplayeru orijentirana igra, Ubisoft ne štedi ni trenutka da bi istaknuo kooperativnu narav te igre.

far_cry_5_coop_screen_3

Kaže se da su najbolje stvari u životu one koje dijelite s drugima. U Ubisoftu vjeruju da to pravilo vrijedi i za Far Cry 5 pa nas četiri mjeseca prije izlaska igre podsjeća da će ista imati potpuno kooperativnu kampanju za dvoje igrača. Kao što nam prikazuje novi trailer, surađivanje između igrača moći će biti vrlo maštovito jer će co-op dopuštati veću razinu slobode – npr. jedan igrač moći će biti u zraku, a drugi na tlu, te kombinirano stvarati kaos na mapi.

Ono čime se trailer ne ponosi jest već poznata činjenica – da će se ostvareni napredak u igri čuvati samo igraču koji hosta sesiju igranja. Ili da budemo precizniji – oba igra zadržat će sav loot i XP prilikom igranja, no samo će vođa zadržati otključane dijelove mape i samo će se njemu pripisati završene misije. Pomalo blesavo – ali s druge strane bez problema možete uskočiti u nečiju igru nevezano za to koji ste level.

Komentari (6)

  • JUKAA

    31.10.2017 - 09:49

    I onda kad ste nakon dosta muke prešli prijateljevu misiju morate ponovno svoju,stvarno blesavo.

    • Texas Flood

      @JUKAA, 31.10.2017 - 11:45

      Nije problem ako imaš prijatelja s kojim se možeš dogovoriti da prelazite igru skupa od početka do kraja. To mi se sviđa. Ali ne znam što bih mislio o samoj igri. Trojka je bila jedan od najboljih fps-a koje sam igrao a četvorku nisam imao snage završiti.

    • phoda

      @Texas Flood, 31.10.2017 - 12:31

      Slazem se. 3 je bio revolucionaran i odlican. 4 i primal su bili reskinovi. Nisam previse gledo 5 ali cini mi se da bi mogo bit dovoljno frisak da ne bude reskin

    • Texas Flood

      @phoda, 31.10.2017 - 12:40

      Nadajmo se da će sakupiti dovoljno materijala za novu revoluciju, jer samo unaprijeđenje grafike nas ne zanima. Ali poznavajući Ubi, imamo razloga za strah od reciklaže.

    • phoda

      @Texas Flood, 31.10.2017 - 18:31

      Neznam jel bilo u traileru ali zanima me kako su tornjeve implementirali hahahaha. Nazalost da. Prema trailerima nije velik odmak ali bolje napravljeno od primala

    • Texas Flood

      @phoda, 31.10.2017 - 19:02

      Uh, ako vidim samo još jedan toranj, bacam se s njega na glavu 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?