HCL.HR

Far Cry Primal dobiva novi Survival mode, a PC verzija i 4K teksture

Luka Pleša 31.03.2016.   •   3 komentara


Ako vam je Far Cry Primal bio previše lagan, Ubisoft će uskoro kroz besplatni patch malo zakomplicirati preživjavanje u ionako okrutnom svijetu 10 000 godina prije nove ere.

far-cry-primal

Igrači Far Cry Primala na svim platformama besplatno će dobiti novi Survival mode u obliku patcha najavljenog za 12. travnja. Osim toga, igrači PC verzije dobit će i 4K teksture.

Surival mode dodaje i permadeath opciju, što znači da igra završava jednom kad igrač umre, osim ako ta smrt nije u jednoj od “Vision” misija. Međutim, igračima će biti dostupna i opcija s “drugom šansom”, s još jednim dodatnim životom, koji će se obnavljati s dostizanjem određenih completion bodova. Kombinacija Survivora i permadeatha će biti dostupna na svim razinama težine.

Survival mode donosi još pregršt novosti, među kojima je i mjerač stamine. Kako se on troši, igrač postaje sporiji i slabiji te mora spavati kako bi obnovio snagu. Minimapa će biti ugašena po defaultu, a fog of war (neistraženi teritorij na mapi) bit će pojačan, tako da će otkrivanje mape i područja biti nešto izazovnije. Ljude i životinje manje će se viđati, tako da će za lov trebati malo više strpljenja. Fast travel će konzumirati staminu i hranu, a craftanje municije više neće biti trenutačno, već će oduzeti nekoliko sekunda. Osim toga, glavni lik Takkar će biti manje otporan na hladnoću i ovisniji o vatri pa će stvaranje opreme otporne na hladnoću postati glavni prioritet.

Zvijeri koje se mogu pripitomiti bit će slabije, a one kao što su sabljozub tigar i medvjed neće se više moći tako lako pripitomiti – igrač će se s njima sada morati boriti te ih dovesti na pola snage pa ih tek onda namamiti hranom i pripitomiti. Također jednom kad pripitomljena životinja ugine, nema joj povratka.

Među svim ovim “negativnim” promjenama, biti će i jedna dobra. Naime trajanje Hunt Visiona je produženo, što će pomoći igračima u dužim, mračnijim i opasnijim noćima.

Hoćete li i vi zaigrati Survival mode?

Označeno sa:

Komentari (3)

  • BoneDigger

    01.04.2016 - 02:28

    Ni originalna igra nije radila kako treba, sto ce tek bit sa 4K teksturama.

  • funky0308

    01.04.2016 - 17:09

    Ocajna igra, zali Boze para

    • Alum

      @funky0308, 01.04.2016 - 21:49

      Jep

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?