HCL.HR

FIFA 14 Ultimate Team dobiva besplatni World Cup dodatak

ToxarE 24.05.2014.   •   4 komentara


Ako niste željeli iskeširati priličan iznos i nabaviti službenu EA Sportsovu igru povodom svjetskom nogometnog prvenstva, razveselit će vas što je za FIFA-u 14 priređen besplatni dodatak za to natjecanje.

Ljubiteljima FIFA Ultimate Team moda koji isti igraju u Fifi 14, EA Sports krajem ovog mjeseca sprema mali poklon. Naime, 29. svibnja pojavit će se besplatni dodatak za isti mod povodom nadolazećeg svjetskog nogometnog prvenstva. Takozvani FUT World Cup bit će zaseban dodatak i neće utjecati na vaš napredak u standardnom FUT modu.

Sustav će funkcionirati kao i u standardnom modu, samo što će na izboru biti nacionalne reprezentacije, a tzv. špilovi karata uključivat će igrače iz 32 države koje se natječu na svjetskom prvenstvu. Dodatno, ti špilovi sadržavat će i jedan tzv. gold pack koji će se moći iskoristiti u regularnom FUT modu. Više o svemu tome možete doznati kroz sljedeći video materijal.

Komentari (4)

  • movie

    24.05.2014 - 19:17

    Volim ono, besplatno… još da netko kaže kako do igrača jedino mogu doći otvaranjem packova koji nisu besplatni a uz sve to nema razmijene igrača niti kupovine istih. Znači, treba otvoriti more packova kako bi se nešto složilo da bi se igrao besplatan mod…

  • adycro

    24.05.2014 - 21:38

    Bilo kako bilo ovo je zbilja ugodno iznenadjenje. Sad dali ima razmjene ili nema vise manje, trebale su se barem staviti avg cjene igraca da se kupuju zasebno igraci. Jer kako cu inace sastaviti odredjenu repku nego li da otvorim hrpu pack ova. Ali svejedno bilo kako bilo ovo veseli jos uoci prvenstva biti ce odlicno. Ionako ima previse cheetera u FIFI ili onih koji lako dolaze do coins a.

  • movie

    24.05.2014 - 23:19

    U ovoj fifi svi lako dolaze do coinsa pa ne vidim neki smisao u toj opasci..

  • elvo94

    27.05.2014 - 11:39

    super za ovaj update nego cudi me zasto HCL nista ne pise o novoj EA Sport igri pod nazivom FIFA World

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?