HCL.HR

FIFA 15, Dragon Age: Inquisition i drugi EA hitovi na popustu do 45%

sponzorirani članak 05.06.2015.


Iskoristite popust dok traje – PC, PlayStation i Xbox izdanja nekih od najvećih hit igara iz Electronic Artsa još samo par dana možete ugrabiti i proći do 150kn jeftinije.

U trgovinama Sancta Domenice do 14.06. možete proći do 150kn jeftinije na hit naslove iz ponude Electronic Artsa. To naravno vrijedi i za kupnju u webshopu gdje vam se nudi i besplatna dostava na kućna vrata.

Igre na popustu su FIFA 15, Battlefield: Hardline, Dragon Age: Inguisition, Plants vs Zombies: Garden Warfare i The Sims 4. Primjerice, posebno Deluxe izdanje Dragon Age: Inquisitiona koštat će vas 299kn umjesto 549kn, a popularnu Fifu 15 u inače najskupljoj verziji za PlayStation 4 sada ćete platiti 399kn, umjesto standardnih 549kn.

Battlefield: Hardline za PC i PS3 do 14.06. možete ugrabiti za 299kn, što je više od 100kn jeftinije od iste igre na Originu. Plus, ovdje pričamo o pravoj fizičkoj kopiji igre, umjesto digitalnog izdanja kakvo dobijete na Originu.

Ima tu još zanimljivih popusta za PC, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One i PlayStation 4, pa samo kliknite ovdje da provjerite kompletnu ponudu.

Dostava je besplatna za sve narudžbe preko webshopa, a tu i je opcija plaćanja svega na ponudi do 24 rate bez kamata. Pazite ovo, FIFA 15 za PC vas s tom opcijom na rate može koštati samo 12 kn mjesečno.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?