HCL.HR

FIFA 16 i drugi hitovi Electronic Artsa na božićnom popustu

sponzorirani članak 11.12.2015.


Iskoristite blagdanski popust i darujte sami sebi novu igru ovog Božića. Na popustu su određene verzije Fife 16 i drugi hit naslovi iz Electronic Artsa.

Iako tradicionalno ne donosi mnogo novih hit igara, mjesec prosinac drag je gamerima svih uzrasta zbog raznih popusta na sve one silne hitove kojima su nas veliki izdavači bombardirali prošlih mjeseci. I zbog kolača, ali danas ne pišemo o tome.

Jedna takva akcija u tijeku je sve do 03.01. iduće godine u poslovnicama i webshopu Sancta Domenice koji vam donose blagdanske popuste na hit igre iz EA-a. Popusti sežu do 32%, a osim popusta na starije hitove poput Battlefielda 4, Need for Speed: Rivals i The Simsa 4, snižena je i cijena igre kojoj se cijena ne spušta tako često – FIFA 16 za PC, PS3 i Xbox 360 može biti vaša za 100kn nižu cijenu.

Kliknite ovdje da provjerite kompletnu ponudu igara na akciji na webshopu Sancta Domenice.

Kupnju možete obaviti i do 24 rate bez kamata, što znači da ta Fifa može biti vaša za oko 16kn mjesečno. Za sve webshop narudžbe Sancta Domenica osigurava brzu i besplatnu dostavu. Da je dostava brza vam i sami možemo potvrditi – naručene igre smo najčešće dobivali odmah dan nakon narudžbe na webshopu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?