HCL.HR

FIFA 16, SW: Battlefront i ostali EA hitovi na velikom popustu

sponzorirani članak 10.02.2016.


Kako vam zvuči FIFA 16 za 12 kuna mjesečno? EA i Sancta Domenica trenutno imaju veliku akciju gdje su prošlogodišnji hitovi velikog izdavača na popustu do 250 kuna.

ustedi-uz-ea

Navratite li na webshop ili lokalnu vam trgovinu Sancta Domenice do 21. veljače, vidjet ćete da su neki od najvećih prošlogodišnjih hitova iz Electronic Artsa na velikom sniženju.

Popusti sežu do čak 250kn pa tako Fifu 16 možete nabaviti za svega 299kn u PC izdanju, odnosno 12 kn mjesečno ako se odlučite iskoristiti mogućnost plaćanja do 24 rate (bez kamata). Prekrasni Star Wars: Battlefront za PC također će vas koštati svega 299kn, umjesto standardne cijene od 499kn.

Neki PC gameri će možda odmahnuti rukom i reći kako se uz malo truda iste igre mogu nabaviti i malo jeftinije u digitalnom izdanju, no nemojte zaboraviti da su ovdje na popustu fizička izdanja igara, dakle igre na disku i u finoj kutiji – što znači da ih kasnije možete i prodati. Osim toga, kutija uvijek lijepo izgleda na polici.

Dostava iz Sancta Domenice na vaša kućna vrata je inače potpuno besplatna za sve narudžbe s webshopa – obavite narudžbu danas i šanse su da će vam igra stići na adresu dan nakon.

No nisu samo PC verzije igara na popustu – inačice za PlayStation 4, Xbox One i PlayStation 3 također su dobile prikladan popust od preko 100kn. Na akciji su još i novi Need for Speed, Simsi 4 i Battlefield: Hardline, također u verzijama za PC i konzole.

Zvuči dobro? Samo kliknite ovdje i provjerite punu ponudu sniženih naslova na stranicama Sancta Domenice. Samo ne zaboravite u košarici unijeti promotivni kod ‘EAx’ (x zamijenite s odgovarajućim brojem, vidljivim na stranici gdje kupujete igru) da ostvarite popust! No budite brzi – ova posebna ponuda ne traje zauvijek, cijene se vraćaju u normalu nakon 21. veljače.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?