HCL.HR

FIFA 16 u prodaji!

sponzorirani članak 24.09.2015.


Započela je nova sezona virtualnog nogometa – FIFA 16 od danas je vani, a uz grafička poboljšanja donosi nove načine igre, sve transfere, nove stadiona i naravno – ženske nacionalne timove.

FIFA 16 od danas se može kupiti diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj. Fizičke primjerke s gospodinom Messijem na naslovnici možete pronaći u ponudi Sancta Domenice te partnerskih trgovina i to u izdanjima za PC, PS4, XBO, PS3 i X360. Naravno, najbolje iskustvo ponuditi će PC, PS4 i XBO verzije, no čak i ako se još uvijek igrate na konzoli stare generacije poput PlayStationa 3, moći ćete uživati u većini novosti ovogodišnje Fife.

Uz nove načine igre, novosti u modu karijere, FIFA Ultimate Team Draft, sve aktualne transfere te vjerno rekreirane stadione, novi nogomet iz Electronic Artsa obećava najautentičnije nogometno iskustvo do sad. Toliko autentično da ne ignorira postojanje ženskih nacionalnih timova već ih objeručke poziva na dobru, staru partiju nogometa.

Naš Zoran već reda golove u Fifi 16, a njegova video recenzija uskoro će vam objasniti što sve sadrži nova igra te je li EA i ove godine uspio predstaviti novosti vrijedne pažnje.

No već znamo da neki od najzagriženijih fanova Fife neće čekati naš sud već će odmah pohitati u trgovinu. Ako se odlučite na kupnju putem webshopa Sancta Domenice imajte na umu da vam je dostava na kućnu adresu besplatna, da igru možete platiti na rate (do 24 mjeseca beskamatno) i svakako ne zaboravite iskoristiti priliku za 5% popusta – samo ukucajte kod “Daj mi 5%” u pregledu virtualne košarice.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?