HCL.HR

FIFA 17 donosi više slobode u igri iz prekida

Zoran Žalac 08.07.2016.   •   53 komentara


Slobodni udarci, penali, korneri te ubacivanja iz auta u Fifi 17 bit će izmijenjeni iz temelja s novim mogućnostima slobodnijeg kretanja i dodatnih čimbenika za uspješnost udarca.

youtu.be-djU02zx7HLo

Najveći novitet Fife 17 svakako je prelazak na novi engine, no najvažnije promjene bit će one na terenu. Među takvima je veliki „redizajn“ izvođenja igre iz prekida – slobodnjaka, penala, kornera i auta. Naime, kako je otkriveno u novom traileru, igrači će u igri iz prekida imati više slobode i dostupnih opcija za odigravanja.

Pri slobodnim udarcima i penalima tako ćemo imati kontrolu nad izvođačem pa ćemo moći odrediti koliko je udaljen od lopte i pod kojim putem je postavljen na udarac. Obzirom na to koliki zalet uzmemo moći ćemo diktirati jačinu i zakrivljenost udarca.

Pri nabacivanjima ćemo moći odrediti ciljani prostor u koji želimo poslati loptu te tako narediti igračima da prate dolazak lopte na taj dio terena. Kod ubacivanja iz auta moći ćemo se kretati uz aut liniju te raditi lažna ubacivanja kako bismo zavarali protivnika.

Komentari (53)

  • Slim1992

    08.07.2016 - 15:29

    Prejako…svaka cast na ovome

  • Dukie

    08.07.2016 - 15:51

    Svaka cast EA-u na ovome, pogotovo ako bude tako u igri kako je prezentirano videom. Ovo je jedan jako lijepi napredak, dodatak i novitet u nogometnoj simulaciji, sto ce pogotovo slobodnim udarcima dati sasvim drugo znacenje. Jedino sto mi je malo cudno, u videu je na 0:29, sto mi se nekako cini da je tesko odrediti udaljenost igraca pa samim time i loptu od gola. A opet, mozda sam to samo ja s obzirom da lupam PES, pa nisam navikao na FIFA-u.

  • Whynot?

    08.07.2016 - 16:14

    Svaki graficki aspekt igre osim samog lica igraca izgleda apsolutno pozitivno isto. Jos ima do izlaska, ali sam duboko zabrinut ovim sto vidim.

    • movie

      @Whynot?, 09.07.2016 - 09:45

      Mislim da su lica igraca kljucna za ovakav tip igre. Pogotovo iz kamere s kojom igra 90 posto igraca.

    • Whynot?

      @movie, 09.07.2016 - 21:43

      Vidjet cemo sta je sa gameplaya. Sa jednog leak videa (ako mu se moze vjerovati) se da primijetit da je usporen, djelomicno.

  • Tony Ghost

    08.07.2016 - 17:02

    Da barem poprave staminu. Igrac jedva par utakmica zaredom moze odigrat. Dok u jednoj moze pretrcat nekoliko puta teren u punom sprintu. Nema logike.

  • Antimadridista9

    08.07.2016 - 17:12

    Sviđa mi se ovo, puno vise slobode pri izvodenju prekida, odlicna stvar. Ali ima jos takvih sitnica koje moraju popraviti.

  • Dukie

    08.07.2016 - 18:27

    Pazi da se nebi opekao. Ipak su na novom engine-u—-novom terenu. Treba to sve ugladiti i poravnati da radi kako treba. A kaj se tice toga RIP PES, nebi se slozio s tobom. Ove godine ce PES itekako konkurirati FIFA-i. Izmedju ostalog, PES je ostao dosljedan korijenima ( nemaju potrebu ubacivati nove stvari, pogotovo ne story mode, iako ga imaju vec jako dugo-become a legend ). PES ima vjernu publiku iza sebe ( smatram se jednim od njih ) koji ga podrzavaju i kad su dobri i kad su losi. Treba pricekat pa vidjet kad bude dostupno vise materijala na osnovu kojih ce se moci suditi kakva je FIFA, pa tako i za PES isto. Ali kazem opet, na ovom novitetu svaka cast FIFA-i.

    • Zoran Žalac

      @Dukie, 08.07.2016 - 22:25

      Become a legend nije isto što i story mod. Imala je i Fifa tu mogućnost igranja s jednim igračem još i prije bal moda u PES-u, ali to su različite stvari jer će nadolazeći story mod za fifu imati nove elemente – npr. intervjue nakon utakmice, vjerojatno i treninge itd. To je konceptualno drugačije od običnog moda gdje napraviš svog igrača pa igraš s njim.

    • Dukie

      @Zoran Žalac, 08.07.2016 - 23:22

      Znam ja da to nije isto, ali sam naveo kao primjer ( vjerojatno los primjer ) s obzirom da FIFA uvodi story mode. Znam i da je FIFA imala istu mogucnost, ali nisam bas siguran da je imala tu opciju prije PES-a ( barem ne sa kreiranjem vlastitog igraca s kojim igras karijeru ) vec mogucnost odabira jednog od postojecih s kojim si ako se ne varam igrao sezonu ( ispravi me ako grijesim ) a ne karijeru. I mislim da se to pojavljuje u FIFA-i 07 ili 08, nisam siguran. A u PES-u se BAL pojavljuje 2009, iako si cak u PES-u 6 ”mogao” igrati nesto slicno ( napravis igraca, ubacis u tim, u opcijama izaberes da kontroliras jednog igraca-sebe i voila ) iako to nije ni priblizno pravom BAL-u. S tim da ako me sjecanje dobro sluzi ista stvar je bila moguca i u FIFA-i. Kako god, drago mi je da barem jedna simulacija napreduje kad ne mogu obadvije 😀 😀

    • movie

      @Dukie, 09.07.2016 - 09:47

      S obzirom da se radi na razvoju ove igre na novom engineu vec dvije godine ne bi trebalo biti problema.

  • Tony Ghost

    08.07.2016 - 18:37

    Ti ocikgledno ne kuzim kada bi pes propao da bi nas fifa posteno silovala.

    • Dukie

      @Tony Ghost, 08.07.2016 - 19:17

      Definitivno da je PES skrenuo sa putanje tamo 2013 godine kad su izbacili pa usudio bi se reci i najlosiju igru u serijalu. Ali polako se vraca na dobre staze, iako trebaju jos dosta toga napraviti, pogotovo gledajuci graficku stranu pa i optimiziranost ( pricam o PC verziji ). 2016 je bio jako dobar pomak ka boljem, ali definitivno da su mogli i bolje. Ove godine, vjerujem da ce PES biti dostojan protivnik FIFA-i.

    • closingtime

      @Dukie, 08.07.2016 - 20:27

      Ovogodišnji sigurno ne izgleda kao na trojci, znam jer ga imam na PC-u. Tako da, vjerojatno neće ni 2017.

    • movie

      @Tony Ghost, 09.07.2016 - 10:17

      Pes je davno propao. Rezultati prodaje to pokazuju.

    • Tony Ghost

      @movie, 09.07.2016 - 11:09

      Ali se prodaje. Ja mislim na to ako se pes ne bude vise pravio. Ostaje fifa i jedno pitanje zasto bi ista radila na igri. Primoran si je kupit. Poskupit ce igru a nista na njoj ne bi radili.

    • Zoran Žalac

      @Tony Ghost, 09.07.2016 - 17:50

      Pa nijedna franšiza ne može opstati na duže vrijeme bez da se na njoj išta radi. Koliko god popularna bila, mora se prilagođavati tržištu. Što znači da ne mogu poskupit igru tek tako samo zato što nemaju konkurencije. Ako nemaju čime opravdati poskupljenje onda si sami kopaju jamu. A PES se inače prodaje u zanemarivo maloj količini i on je zapravo taj koji od konkurencije profitira više nego Fifa. Razlika u prodaji je toliko velika da EA Sports već godinama radi neovisno o Konamiju. EA uvede FUT, Konami nakon toga uvede MyClub. EA napravi kockasto sučelje, Konami godinu dana kasnije napravi istu stvar. Primijeti šablonu.

    • Tony Ghost

      @Zoran Žalac, 10.07.2016 - 01:43

      U jednu ruku razumijem. Ali bez da ikog uvrijedim ljudi su vrlo glupi i mislim da bi kupovali uvijek isti igru. Cast izuzecima i pametnima. Volio bi da dode 3 konkurencija. Npr ekipa iz nughty dog da pravi igru. Mislim da bi mrak bila. Valjda sam ispravno napisao ime.

  • baDarmageddoN

    08.07.2016 - 21:23

    “Ista igra svake godine”

    • Ghostlygameslp

      @baDarmageddoN, 09.07.2016 - 00:31

      A story mode a novi engine?

    • markogal

      @baDarmageddoN, 09.07.2016 - 19:11

      budimo realni igre jesu svake godine bile gotovo iste do ove (jos mora izaci ali kako izgleda biti ce osvjezavajuca) ali ce vjerojatno sljedecih nekoliko godina nakon izlaska 17 biti ista situacija kao i prije

    • Tony Ghost

      @markogal, 10.07.2016 - 01:46

      Apsolutno tocno.

    • baDarmageddoN

      @markogal, 10.07.2016 - 09:34

      Budimo realni…u kojem smislu ti uopće misliš da bi fifa trebala napredovati a da to bude neka revolucija? Budimo realni… nije to prelazak sa ps1 na ps2 pa da se vide ogromne razlike. Došlo je vrijeme kada indie igre i AAA igre nisu baš sa tako puno ocite razlike. AAA igre općenito ne napreduju nikako osim malo mehanika i puno grafika. Kada je zadnji put AI napredovao? To je sada najveći problem ovih igara. Da, kolizije su isto malo nerealne i tu definitivno treba napredak i svi to znamo ali ja stvarno ne očekujem neki bombastičan napredak ni u tom pogledu bez obzira što mi je Frostbite najbolji engine. Isto one mutave usporedbe sa “simulacijom” ISS koje svi godinama spominju su totalno kriva sjećanja. Ove igre mogu pružiti samo neka veća ili manja pdesavanja. Očito je da EA sports uklanja svake godine mane prethodnika i dodaje nešto novo i iskreno mi slim prema zatvorenoj alfi da će to biti nogometna ugra najbliža simulaciji ikada a opet sa dovoljno arkadnosti da bude zabavna a ne frustrirajuća. Brine me malo tsj prelazsk na novi pokretač ali nije to studio od jučer… ja vjerujem u njihove sposobnosti. Znam da će imati mana i pokoji bug vezan uz fiziku ali bugova ima i moja HR repka pa ku pratim svaku utakmicu. Rossoneri igraju najgori nogomet od kada sam njihov fan pa opet pogledam ono što se prenosi. Dinamo i Rijeku (hajduk me deprimira) pratim u Europi gdje im ne ide najbolje ali ću pratiti i dalje. Fifa…dokle god mi je bolja od PESa ja ću je igrati. Dali oni meni veliki ili mali napredak, samo da je na bolje. 12 mi je vila super. 13 malo manje arkadna. 14 mi je uz 9 najgora što sam igrao. 15 je bila samo trčanje. 16 je mnogo bliže stvarnom bogometu a od 17 iskreno očekujem da će biti najbolja nogometna igra do dana današnjeg.

    • movie

      @baDarmageddoN, 10.07.2016 - 22:20

      Igru na novom engineu razvijaju već dvije godine. To su potvrdili i nema razloga da bude nekih prevelikih problema jer svaka fifa je imala problema neovisno o engineu. Igram fifu aktivno i fifa15 i fifia16 se toliko razlikuju da boli glava. Fifa 16 mi nikako nije legla iz niza razloga i ne da mi se po tko zna koji put to ponavljati. Kako sam rekao, ako netko igra površnoo, malo ili iz čiste dosade potpuno mi je razumljivo da ne vidi neke razlike. Svaka fifa od fie 10 imala je vidljive razlike od gameplaya pa do grafičkog izgleda. Nikad nije bila ista. Ove godine ne očekujem previše jer sam skužio da naši problermi i njihovi problemi nisu isti. Jednostavno kanađani vide drukčije nogomet od nas europljana i to je problem. Niti dan danas nisu shvatili što je prednost, što je zaleđe, za što se daje žuti karton a za što se svira penal. I tako mali milijun stvari. Jednostavno problemi koje ja vidim i koje ja imam u ovoj igri nisu problemi ea sportsa. I to je problem..

  • Whynot?

    08.07.2016 - 22:33

    Prva godina prelaska na novi engine je uvijek najteza. Zato treba imati malu dozu opreznosti. Posebna paznja se treba dati novom Active intelligence sistemu koji su najavili, te AI inteligenciji uopste kojoj treba veci napredak. Tu mislim i za AI igraca tvog tima, cpu-ovog te najzad kod sudija.

    • Whynot?

      @Whynot?, 08.07.2016 - 23:44

      Popravit servere je sitnica. Ja koliko vidim do sada nema nikakvog znacajnijeg grafickog pomaka kojeg sam ocekivao od Frostbitea. Sam izgled tijela je isti i ponovo je tu ona animacije od koje se jezim, kada igrac krene da trci dres mu se siri i pritom se dogadja da mu slova na dresu se uvecavaju, kada stane dres se skupi a samim time slova se smanje. Teren, trava, navijaci izgledaju potpuno isto. Jedinu promjenu koju sam vidio je ta u licima, gdje sada stoje uz bok Pes-u , i naravno ovo sa prekidima, gdje mozes mijenjat poziciju igraca prije izvodjenja. To je otprilike to. Igraci i dalje izgledaju kao da imaju gumu umjesto koze na sebi.

    • Whynot?

      @Whynot?, 08.07.2016 - 23:47

      Animacija*

    • funky0308

      @Whynot?, 09.07.2016 - 14:05

      Apsolutno…pa pokreni na YT FIFA16 I paralelno, na drugom TVu, monitoru, nečemu, bas igru..velike su razlike. FIFA17 će sigurno izgledati odlicno. Ja sam mislio ići sa FIFOM na PS4 ali pričekati cu i vidjeti kako će izgledati na PCu. Ako je puno lijepsa na PCu, onda je radije kupim tamo. A sudeći po zadnjim EAovim igrama na frostbiteu- izgledati će nevjerovatno dobro. Mehaniku i sam gameplay necu ni komentirati, ako unaprijede ovo što imaju i ne zeznu ništa- dobiti ćemo jako dobar nogos

    • baDarmageddoN

      @funky0308, 09.07.2016 - 21:54

      Da, youtube nikada nije dostojan da pokaže prikaz stvarne igre. Čak niti sa prikazima na većim rezolucijama to nije to kada se ta igra pokrene ispred naših očiju. A što se same igre tiče za sada koliko sam pratio neke snimke alfa verzije barem su pokušali napraviti veći dio toga što sam ja htio tako da mislim da ću biti zadovoljan 😀 A na grafiku se ionako zaboravi odmah čim sudac zazviždi. Nadam se jedino sa neke tehničke strane da neće kod replaya i sličnih gluposti frejmrate padati na 30 nego da će ostati maksimalan koliko TV ili monitor dopuštaju.

    • movie

      @funky0308, 10.07.2016 - 00:29

      Gle, fifia na računalu je prošlo svršeno vrijeme. Igram zadnjih par godina paralerno i od ove godine sam prestao igrati na računalu jer nema smisla. Čitera koliko hoćeš, market mali, malo igrača, čista frustracija. Na PS4 takvih problema nema. Igraš normalno bez straha da će netko prekinuti tekmu i sebi upisivati pobjede, market 15 puta veći, igrača nebrojeno puta više. Sve je na strani konzola. Manje bitno je li to PS4 ili xbone, no igra na računalu je definitivno smeće. Svi kompići s kojima godinama igram na računalu su prešli ili prelaze na konzolu.. nažalost PC je izgubio bitku…

    • baDarmageddoN

      @movie, 10.07.2016 - 20:33

      Da… Sve što kažeš je istina. Fifa na konzolama ima valjda i deset puta više aktivnih igrača u odnosu na PC. Kroz radne dane ponekada tražim i po par minuta nekoga da odigram koju utakmicu na PCu a za PS4 se igrač nađe samo tako. Međutim, ova prva rečenica ti ne stoji. Čisto iz razloga što mislim da će jako brzo Fifa biti multi-platform igra. Ne zato što to EA može nego zato što to EA mora napraviti. FPSovi nisu fer prema konzolašima ali sportske igre te trkaće igre ili RPGovi ili što već- ja se nadam da će u sljedeće dvije godine multiplatform zaživjeti. Do sada sam, hvala Bogu, dobro pogodio sa open-world mogućnostima novih igara, sa skoro foto-realističnom grafikom kojom se neke igre diče, sa VRom i mislim da ću i sa multi-platform pogoditi. To je jednostavno sljedeći evolucijski korak gaminga.

    • baDarmageddoN

      @baDarmageddoN, 10.07.2016 - 20:34

      Da, sad sam se sjetio naziva- cross platform igra a ne multi-platform. Znao sam da mi nešto ne štima…eto, našao sam što bi to bilo 😀

    • movie

      @baDarmageddoN, 10.07.2016 - 22:13

      Koji idiot bi stavio fifu kao multiplatform igru koju na konzolama prodaju u preko 10 milja komada i spojio je s računalom na kojem igru prodaju u jedva 200k komada i unište gušt igranje svih10 milja igrača te omoguće manjini da terorizira većinu. Nema šanse. Zamisli što bi tek onda čiteri radili? Druga stvar koja nema šansu je spojiti sonyevo i microsoftovo online igranje. I treća stvar, po meni je izglednije da odustanu od PC-ija nego spajanje svih platformi. Ma nema šanse, kladim se evo danas u 100 eura da to neće biti u sljedećih 10 godina

    • baDarmageddoN

      @movie, 11.07.2016 - 05:54

      Ozbiljno bi se u to kladio? Najlakša lova koju ću osvojiti ikada

    • movie

      @baDarmageddoN, 11.07.2016 - 13:59

      Nema problema, stavljam stotku bez beda.. čista logika kaže da je to nemoguće…

    • baDarmageddoN

      @movie, 11.07.2016 - 18:31

      Dečko, da si rekao tri godine onda ajde ali 10? Što je sada najveći problem u FUTu na PCu? Nedostatak igrača. Rješenje? Cross-platform Fifa. A ono što kažeš za cheathere… Ja iskreno nisam niti jednom u posljednje tri godine igrao protiv nekoga da bi varao na bilo koji način na PCu. Stvarno ne znam o čemu ti pričaš. Može biti da sam imao sreće ali tu se radi o preko 1000 utakmica tako da mi nije jasno tko su uopće po tebi cheateri, tj. što je tebi varanje na Fifi.

    • movie

      @baDarmageddoN, 11.07.2016 - 18:42

      Stari, kao prvo pšogledaj fifa temu na bugu pa vidi kakve probleme ljudi imaju. Osvoje 1 diviziju a da nisu tekmu odigrali. Tekma krene, lik si zabije autogol i izađe iz tekme. Tebi se piše pobjeda a pomoću programa pobjedu lik upiše i sebi. Stvarno sumnjma da igraš fifu kada su ti takcve stvari nepoznate. To mi je počelo ići na živce još prije dvije godine a da sada ne govorim. Nije normalno. Što se PC kao platforme tiče, zaboli ih ona stvar. Na konzolama se igra prodala u preko 12 milja komada a na PC u možda 200k. Logično je da će prije odustati od fife nego pokvariti užitak igranja 12 milijuna igrača. Tako da slobodno mogu podebljati svoju ponudu na 200 eura jer znam o čemu govorim za razliku od tebe. Kako rekoh na bug forumu imaš fifa16 temu s preko 250 stranica pa slobodno počni čitati kakve sve frustracije imaju PC igrači. Ove godine sam definitivno prešao na PS4 jer konačno igram normalno i bez problema. I da, nisam dečko, tata ti mogu biti…

    • baDarmageddoN

      @movie, 11.07.2016 - 18:46

      Možeš biti i deda ali jsa nisam nikada doživio to o čemu ti pričaš… Bug u kojem si igrač zabije autogol i ode? Svašta… Da barem poneki protivnici iz Div1 to rade, bilo bi je lakše osvojiti.

    • movie

      @baDarmageddoN, 11.07.2016 - 22:10

      vidim da nemaš pojma nije bug nego program koji koriste čiteri. Lik sam sebi zabije gol da ti dobiješ pobjedu te da ga ne prijaviš. Prekine tekmu i pomoću tog programa si upiše pobjedu. Na taj način dnevno odigra po stotinjak i više tekmi i farma coinse. Ja ne znam iz kojeg si ti filma u fifi ispao ako to ne znaš?

    • baDarmageddoN

      @movie, 11.07.2016 - 22:13

      Kakve to ima veze sa bugovima?

    • movie

      @baDarmageddoN, 11.07.2016 - 23:37

      Priču smo započeli o cheaterima a ne o bugovima. Pitao si što su to cheateri na fifi i kako funkcioniraju. Pokušavam ti objasniti u pet postova ali ti nemaš pojma o čemu pričam. Naravno da nemaš pojma kada ne igraš fifu. Evo možeš ovdje pratiti s čime se susreću igrači koji aktivno igraju fifu na PC.

      http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-16/226052.aspx?jumpto=5089972&sort=asc&view=flat&page=230

    • movie

      @baDarmageddoN, 11.07.2016 - 22:22

      https://gyazo.com/31fdc92feae77f2d32d2820ae6eec1ce

      Ovakvih priča imaš na desetke na fifa forumu na bug portalu. Prolistaj malo. Da ne pričam da postoji program koji svim karticama nabija atribute na 99 i još koliko hoćeš sranja koja uništavaju igru na računalu. Ako to ne znaš onda mi je to jasan znak da uopće ozbiljno ne igraš fifu jer su ovo problemi koji nas pogađaju već par godina za redom. Zato svi i prelkazimo na konzole jer toga tamo nema.

    • baDarmageddoN

      @movie, 11.07.2016 - 22:29

      Ja ne znam o čemu ti pričaš. Ako ja igram protiv nekoga, zabijem si autogol i odem- to je bug?

    • movie

      @baDarmageddoN, 11.07.2016 - 23:32

      Ja ne pričam o bugovima. Daj čitaj s razumijevanjem. Kažem da na PC imaš programčić pomoću kojeg si upisuješ rezu i farmaš coinse a funkcionira tako da uđeš u tekmu i odmah izađeš i upišeš si rezultat koji hoćeš. Od ove godine cheateri su toliko fer pa prije izlaska si sami zabiju autogol pa se njegov izlazak tebi računa kao pobjeda a sebi sam upiše rezultat i na taj način farma coinse. Ako ti ovo nije poznato onda ne govoriš istinu da igraš fifu jer je ovo jedan od najvećih problema ove igre na računalu. Linkao sam ti raspravu s jednog foruma gdje lik kaže da je dva puta za redom osvojio 1 diviziju na način da su mu svi izlazili van. Stavio sam tvoj post na fifa temu pa možeš pratiti reakcije igrača. Sprdeks si već nakon par minuta

    • baDarmageddoN

      @movie, 12.07.2016 - 07:28

      Kakve to ima veze sa PESom?

    • movie

      @baDarmageddoN, 12.07.2016 - 10:09

      Nikakve, kao niti ti s fifom

    • baDarmageddoN

      @movie, 12.07.2016 - 12:32

      e, to je taj movie… Možeš ti imati i 100 godina ali stalno ćeš biti kao razmaženi klinac. Trebala su samo 3 kratka teksta da te se izbaci iz lošeg balansa. Sve si dokazao sa ovom rečenicom.

    • movie

      @baDarmageddoN, 12.07.2016 - 12:45

      Ti si samo pokazao da si loš troller i da nemaš nikakve veze s fifom tj. da imaš kao i ja sa svemirskim letovima. Nema svrhe raspravljati s likom koji se u fifu kuži kao Marica u krivi k..ac!

    • Whynot?

      @Whynot?, 09.07.2016 - 14:05

      Tako je. Prvi dojam zna opako prevariti covjeka. Uglavnom, demo ako me ne izuje iz cipela, morat cu preskociti ove godine.

    • Whynot?

      @Whynot?, 09.07.2016 - 15:57

      Mah, istini za volju, demo ne prikazuje ni pola sto bi stvarno trebao, samo one osnovne nadogradnje.

    • movie

      @Whynot?, 10.07.2016 - 22:14

      Navodno ove godine nema klasičnog demoa za fifu. Bit će full igra s 10 sati igranja i to je to..

  • Sufilis016

    09.07.2016 - 15:06

    dobro su ovo odradili
    SAMO SE PITAM KOLKO CE JOS DUBOKO PES OTICI

  • Toka123

    11.07.2016 - 15:37

    Svidja mi se story mode i engine i nadadam se da ce dobiti visoke ocjene

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?