HCL.HR

FIFA 17 od ovog će mjeseca koštati 4 eura mjesečno

Zoran Žalac 06.04.2017.   •   6 komentara


U drugoj polovici četvrtog mjeseca pretplatnicima EA / Origin Access usluge na Xboxu i PC-u bit će dostupna FIFA 17, zajedno s još nekoliko igara.

FIFA 18 Journey

Prošlo je pola godine od izlaska zadnje Fife koja standardno košta 60 eura. Iako se igra uvijek može nabaviti po jeftinijoj cijeni, šest mjeseci kasnije cijena joj drastično opada – na 3,99 eura mjesečne pretplate koliko je potrebno izdvojiti za EA/Origin Access program u koji će FIFA 17 ući 21. 04.

Podsjetimo, igre koje dobivate pretplatom na Access nisu u vašem vlasništvu, ali su vam dostupne za igranje bez ikakvih ograničenja sve dok vam pretplata traje. S obzirom da sportske igre i nisu nešto što biste željeli zadržati u trajnom vlasništvu jer svake godine izlaze u proširenom, ako ne i unaprjeđenom izdanju, ovo je i više nego dobra ponuda s obzirom na traženi iznos.

Osim Fife, u Access trezor između četvrtog i šestog mjeseca ući će Dragon Age: Origins i Medal of Honor: Airborne na Xboxu, dok će na PC-u, tj. Originu postati dostupni Command & Conquer: The Ultimate Collection, Pony Island, Hacknet i Orwel.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • funky0308

    06.04.2017 - 09:21

    Kad sve zbrojim i oduzmem dodjem ioet na isto. Cinjenica jest da nije samo jedna igra u trezoru ali Medal of Honor ili C&C mi ne trebaju, kao ni vecina drugih igara. Stvar je odlicna ako igras dviie ili vise igara iz tog valuta ali samo radi FIFE se ne isplati. Bas kako je i receno u tekstu, igra po izlasku kosta 60eura ali da se nabaviti za puno manje pare, legalno. Ja ih volim imati u svom vlasnistvu i tako cu i raditi sve dok imam financijske mogucnosti za to. U svakom sl. poprilicno brzo je dosla u kolekciju, odnosno taj Origin program.

  • ck7

    06.04.2017 - 09:46

    Prije kojih tjedan dva se ukljucio toj pretplati, rekoh cu probat, 1 mj 30 kn… Skinuo par igri od kojih mi se nista neda igrati jer nit mi se prati prica, nit online… Jedino sto igram je Peggle, totalno iskljucenje mozga. Zao mi tih 30 kn. Vise volim igre na discu, da znam da su moje.

  • baDarmageddoN

    06.04.2017 - 12:52

    I zadnja igra je došla otprilike u to vrijeme. Generalno je OAccess meni odlična stvar. Jeftin način da se igraju dobre starije igre u originalnom pakiranju 😛 4Evra za fifu 17 pak je odlična stvar. Igraš ju taman dok ne dođe 18ica na access a uz nju dolaze i druge igre i inaš trial verzije. Još uvijek ostaje žal što ps4 nema takav dogovor sa EA kućom jer da postoji, osim što vi igre bile jeftinije zbog popusta odigraš lijepo trial verziju neke igre i znaš odmah da li je vrijedna kupnje.

  • Dragan[MKD]

    06.04.2017 - 17:54

    Ja sam ocekivao da dodge prvo Titanfall 2 na Accessu, zbog losoj prodaji ili BF1 (vjerovatno nece jer su vec BF4 i Hardline tamu), ali ni Fifa nije los dodatak ovu uslugu.

  • 1oR

    06.04.2017 - 18:08

    FIFA je jednostavno najbolji i najkvalitetniji fudbal u ovom trenutku.Svake godine je sve bolja i bolja iako mozda ne donosi toliko inovacija kao ranije.Osjecaj igranja je bolesno dobar, do te mjere da na momente pomislim da gledam pravu tekmu :O Ne mogu prestati FIFU 17 da igram,vrh!

  • BHLazio

    06.04.2017 - 21:39

    EA Access je oko 2-2,5 € mjesečno na 3rd stranicama, a godišnja pretplata je oko 20 dolara, što je džaba.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?