HCL.HR

Kupite Fifu 18 na Switchu ako želite vidjeti još Electronic Artsovih igara na toj platformi

Zoran Žalac 14.08.2017.   •   6 komentara


Iz Electronic Artsa su jasno poručili kako im je FIFA 18 na Switchu svojevrsni test isplativosti izdavanja budućih igara na Nintendovoj platformi.

FIFA 18 izgleda

Strategija Electronic Artsa u kontekstu Nintendo Switch konzole bila je prilično jasna čim je za tu platformu najavljena samo FIFA 18. Znali smo da će EA tom igrom ispitivati teren, a to je sada potvrdio i njihov potpredsjednik studija Patrick Soderlund, koji je izjavio sljedeće:

“Naše igre pojavljuju se na platformama gdje god postoje kupci, odnosno igrači. Želimo biti dio priče na Switchu i želimo pomoći Nintendu da poveća broj vlasnika Switcha; zato ćete i vidjeti Fifu na toj konzoli. Za sada podržavamo platformu, gradimo tehnologiju za nju, testiramo ju s Fifom i možda još ponekom drugom igrom. Vidjet ćemo – ako se dobro prodaju, ne vidim razlog zašto ne bismo doveli ostatak igara iz svog kataloga na Switch.”

Dakle, ako želite vidjeti Simse, Star Wars igre, Battlefield i ostale serijale Electronic Artsa na Switchu, doslovno prvo morate doprinijeti dobroj prodaji Fife na toj konzoli.

Slična je to “ucjenjivačka” taktika kakvu je EA koristio s Wii U konzolom za koju je izbacio svega nekoliko igara odmah po izlasku konzole. No, kako se iste nisu dobro prodale, EA je u potpunosti zanemario Wii U u idućih pet godina koliko je konzola postojala.

Što se tiče Fife 18 na Switchu, u startu nije baš obećavajuće to što će ista biti sadržajno inferiornija verzija igre od onih na ostalim platformama. Ipak, iako Switch verzija neće imati Journey mod i još nekoliko ostalih sitnica, verzije za PS4 te XBO neće imati mogućnost igranja izvan kuće.

Komentari (6)

  • m4r1ju4n

    14.08.2017 - 12:55

    pa sad od svih naslova nabrojanih u tekstu me zanima nijedan. u doba Wii-ja PES mi je bio zanimljiviji od FIFA naslova. prije bih igrao neku verziju Madden serijala jer mi je isti oduzeo dosta vremena u Wii eri.

  • Mali Rico

    14.08.2017 - 12:58

    Veliki sam fan Electronic Art igara i svakako zelim videti FIFU 18 i ostale Electronic Art naslove za Nitendo Switch konzolu. I usput PRVI SAAAAAAAAAM

    HAHAHAHAHAHAHA

    • Zoran Žalac

      @Mali Rico, 14.08.2017 - 13:05

      A nisi baš.

    • Mali Rico

      @Zoran Žalac, 14.08.2017 - 17:11

      A tek sada vidim komentar zao. Kada sam usao na stranicu pisalo mi je da nema komentara.

  • rasim

    14.08.2017 - 17:53

    ako ništa prvi si po gluposti

  • movie

    14.08.2017 - 20:17

    Znači kaj se nintenda tiče ea može slobodno koristiti onu staru narodnu: piši kući propalo je.. teško da će koji ozbiljan igrač igrati ovu igru na platformi na kojoj će igrača biti manje nego na maksimirskom stadionu..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?