HCL.HR

Final Fantasy 12 dobiva HD Remaster i sadržaj koji nikada nije izašao izvan Japana

Zoran Žalac 06.06.2016.   •   3 komentara


Final Fantasy XII: The Zodiac Age najavljen je za PlayStation 4. Riječ je o remaster izdanju koje će uz tehničku doradu donijeti i sadržaj koji je sve do sada bio ekskluzivan za japansko tržište.

Final-Fantasy-XII-The-Zodiac-Age_2016_06-06-16_003

Broj novih Final Fantasy igara teško je popratiti sam po sebi, no u zadnje vrijeme teško je pratiti i HD izdanja starih igara FF serijala, što na konzolama što na PC-u. No, Square Enix očito vidi dobru priliku za dodatnu zaradu pa neće tako skoro prestati sa Remaster izdanjima. Dokaz za to je upravo najavljeni Final Fantasy XII: The Zodiac Age koji na PS4 konzolu stiže 2017. godine.

Riječ je o HD izdanju s nekim novim opcijama i sadržajima. Svi dijelovi igre s tehničkog aspekta bit će prerađeni – od tekstura, modela, animacija do fontova. Zvuk je nanovo snimljen s podrškom za 7.1 surround, iako će igra imati mogućnost prebacivanja na originalni zvuk. Učitavanja igre bit će kraća, postojat će auto-save funkcionalnost, opcija ubrzavanja gameplaya i podrška za trofeje.

Pored toga, podnaslov The Zodiac Age odnosi se na novi sadržaj, takozvani Zodiac Job System koji je do sada bio ekskluzivan samo za japansku verziju Final Fantasyja 12. Riječ je o detaljnijem sustavu napredovanja u kojemu likovi imaju definiran posao, a samim time i odrednice koje vještine može naučiti i kakvu opremu može koristiti. Pored Zodiac sustava u Remaster će biti ubačen i Trial mod u kojemu se slijedno možete boriti kroz stotinu bitki.

Komentari (3)

  • Jkuzma111

    06.06.2016 - 19:24

    Koliko znam sve igre iz glavnog serijala su na pc-u osim FFXII pa je samo pitanje vremena kada će doći na pc

  • Vegeta123

    06.06.2016 - 20:00

    Ja sam FF XII davno završija na ps2 a FF XII International Zodiac Job System iman preveden na engleski za Pcsx2 emulatori i izgleda stvarno odlično kad je nativna reza dignuta 3/4x i još dodan sweet fx,ali nikako da nađen vrimena da odigran tu verziju..tako da ova novo izdanje s novim hd teksturama more izgledat samo još bolje i da ocekujen ubrzo nako ps4 vezije doć i na PC(pošto je FFX/X2 remaster odrađen dobro i od ovg to ocekujen).

  • Coleee

    08.06.2016 - 00:53

    Samo neka daju ffxv za pc

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?