HCL.HR

Final Fantasy XV se prodaje jako dobro, ali nije najbrže prodavani FF naslov

Juraj Bevandić 05.12.2016.   •   6 komentara


Final Fantasy XV je čvrsto debitirao na drugom mjestu na prodajnim listama, no jedna igra u serijalu se ipak brže rasprodala. Možete li pogoditi koja?

Final Fantasy 15 prodaja

Mora da Square Enix svrbe dlanovi jer je Final Fantasy XV u prvom tjednu od izlaska prilično zadovoljavajuće kotirao na prodajnim listama. Nije uspio svrgnuti Fifu 17 s trona prodanih fizičkih primjeraka u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali se zato smjestio na ugodno drugo mjesto ispred novog CoD-a, Battlefronta 1 i obje verzije novih Pokemona.

No, podaci GfK ljestvica pokazuju da je izlazak popularnog Final Fantasy XV impresivan, ali ne i neviđen. To je “tek” druga najbrže prodavana Final Fantasy igra, odmah iza Final Fantasy XIII iz 2010. godine. Recenzije petnaestice su ipak prilično pozitivne, pa skupa s prodajnim rezultatima službeno čine Final Fantasy XV pogotkom.

Uskoro ćete čitati i našu recenziju na kojoj Žarko već užurbano radi. Primjerak igre nam je malo kasnio, ali je Žarko ionako bio zauzet recenziranjem Pokemon Sun and Moona.

Komentari (6)

  • RapthorPechina

    05.12.2016 - 16:41

    Meni je XIII bio totalni šrot ….

  • Sackboy

    05.12.2016 - 18:09

    Najgori FF u zadnjih 20 godina se prodavao najbolje. Znači toliko prodajni rezultati govore o kvaliteti igre 🙂

  • vojnovic4

    05.12.2016 - 19:01

    Falili ste napisat battlefront 1 umisto battlefielda 1

    • keky619

      @vojnovic4, 06.12.2016 - 11:05

      Namjerno su tako napisali 🙂

  • metalshegy

    05.12.2016 - 19:14

    loading je malo predug i sidequestovi postanu malo repetitivni ali s obzirom da je open world ne bi se trebalo na to zaliti. prica je ok, borba je zabavna, ugodaj voznje autom i jahanja chocobo-om je super pogotovo za fanove. gay kvartet cak nije toliko bezlican koliko sam mislio da ce bit, ima svako nes svoje sto pridonosi ekipici. sve u svemu jedna od boljih igrica koje sam igrao. jednostavno sati lete…

  • Silverthorn

    06.12.2016 - 20:08

    Ja nemugu nikako ovo upalit. Igra je dobra nema sta i frafika i ostalo. Ali kad vidim ona cetri pedero/transvestita samo i gledam u kosu. Nemugu i gotovo.Ali uzivajte ko voli.meni nesmeta;)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?