HCL.HR

Final Fantasy III stigao na Windows Phone

Dominik Bošnjak 29.12.2013.   •   2 komentara


Potpuno neočekivano, Square Enixov NES klasik iz 1990. je od nedavno dostupan za download i na Windows Phone Storeu, a koštat će vas samo ruku i nogu.

Nakon NES-a, Java telefona, DS-a, PSP-a, iOS-a i Androida, Square Enixov klasični RPG Final Fantasy III došao je i do Windows Phonea te je od sada dostupan za preuzimanje s WP Storea.

Koliko god nas je ovaj nenajavljeni izlazak iznenadio, toliko nas njegova cijena nije; po uzoru na Android i iOS, WP port trećeg Final Fantasyja koštat će vas nemalih 16 dolara, odnosno cirka 90 kuna. Ruku na srce, ovo nije port dva desetljeća starog originala nego njegovog DS remakea iz 2006. godine, no ostaje za vidjeti koliko će vlasnika Windows Phone uređaja za njega biti spremno iskeširati ovu nemalu svotu.

U svakom slučaju, WP verzija FFIII je identična prijašnjim mobilnim izdanjima, a valja napomenuti i da dolazi s podrškom za Xbox Live achievemente.

Komentari (2)

  • Hrv4tin4

    29.12.2013 - 17:16

    Dobar FF, ali sam ga već odigrao na Androidu. Lijepo je znati da su konačno počeli s više igara za WP, koji također imam.

  • Emperor Ghaleon

    29.12.2013 - 17:17

    Odigrao sam DS verziju, odigrao sam PSP verziju (makar su identične minus touch screen) i, da budem iskren, kupio bih i za WP da ga nekim slučajem posjedujem. Za ljubitelje oldskul FF-a ovo je 'must have'.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?