HCL.HR

Final Fantasy stigao na Android

Renato Pedišić 30.07.2012.   •   0 komentara


Prvi Final Fanatasy dostupan je na Android uređajima putem Google Playa te standardno prati Square Enixovu politiku visokih cijena za svoje mobile igre.

Prvi Final Fantasy datira još iz davne 1987. godine, a u ponešto modernijem izdanju nedavno je završio i na mobilnim uređajima. Igra je sada dostupna i u Android inačici dajući priliku svima vama koji ste Final Fantasy počeli igrati od PSX ili PS2 ere da vidite oko čega se digla tolika frka pred kraj 80-ih godina.

Android verzija je praktički samo prilagođena inačica one koja se već nalazi na iOS-u i kao takva ne bi trebala imati većih problema, odnosno promjena u funkcionalnosti. Treba napomenuti kako su i Android i iOS verzije zapravo portovi modernizirane PSP inačice iz 2007. godine.

Ako ste veliki fan RPG igara, prvi Final Fantasy možete nabaviti kroz Google Play servis i to po cijeni od nešto višoj od deset dolara. Za pokretanje igre morate minimalno imati Android operativni sustav verzije 2.1 i 240MB slobodnog prostora na vašem mobilnom uređaju.

Ako vas zanima više o Final Fantasy serijalu, obavezno proučite našu seriju članaka Final Fantasy kronike.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?