HCL.HR

Final Fantasy XV ima dva krasna nova trailera, sjećate se Malbora?

Stjepan Fikter 06.08.2015.   •   4 komentara


Square Enix nas je povodom Gamescoma počastio s čak dva trailera iz novog velikog Final Fantasy naslova – jednim vezanim uz radnju igre te drugim, s kratkim pogledom na gameplay i starog prijatelja Malbora.

Kao što je najavljeno, stigao je ‘Dawn’ trailer za Final Fantasy XVi otkrio nam događaj od 15 godina prije početka radnje igre. Sam trailer ipak nije toliko bogat detaljima o igri budući da je naglasak stavljen na Noctisa dok je još bio dječak te na njegovog oca kralja Regisa. Impresivna je to animacija, ali nekako nam se čini da smo najviše toga saznali iz samog opisa videa koji glasi: “Neraskidiva veza između mladog Noctisa i njegova oca kralja Regisa uskoro će biti testirana – pred teškim odlukama koje okružuju sve veći rat između svog kraljevstva i carstva koje ga napada.”

Osim tog pogleda na priču, stigao je i drugi trailer s prikazom gameplaya i starim poznanikom Malborom. Lokacija iz trailera nalazi se u drugoj polovici igre u močvarnom području gdje je Noctisa i ekipu iznenadio zeleni momak s povećim ustima za kojeg je sam Tabata izjavio: “Nikada nećete moći pobijediti ovo čudovište ako se oslanjate na fizičke napade.”

Osim toga, bilo je govora i o naporima razvojnog tima za dodavanje zračnog broda kojeg je tehnički moguće ubaciti u igru da leti barem u visini ptica, ali još uvijek nije poznato hoće li se i zbilja naći u zraku u vrijeme izlaska Final Fantasyja XV.

Još je ukratko otkriveno i kako će novi glavni negativac nadmašiti sve prijašnje FF negativce, no za više informacija o njemu morat ćemo se strpjeti. Ono možda i najbitnije od svega, datum izlaska nije spomenut, no interno je već postavljen pa valjda nećemo morati predugo čekati da saznamo kada FFXV stiže na PS4 i Xbox One.

Komentari (4)

  • Hrv4tin4

    06.08.2015 - 09:27

    Meni je jedino žao što nisu svi FF naslovi na PCu. Istina još se može svašta dogoditi (FF IX, X, X-2 i naravno XV)…. Obožavam FF naslove i ovaj bih sigurno igrao, ali nemam namjeru kupiti konzolu radi samo jedne igre

    • miki12345

      @Hrv4tin4, 06.08.2015 - 12:47

      Majstore po meni su ekskluzive za konzole najbolje igre(pojedine naravno). Ja sam kupio wii-konzolu i prodao(skoro za iste pare 😀 ) samo da bih odigrao xenoblade chronicles. Nakon sto sam zavrsio sa igrom, nisam zazalio svoju odluku. Ja imam trenutno ps4, kojeg sam uzeo bas zbog ekskluziva kao sto je ova. Razmisli dobro o kupovini konzole. Npr. Uncharted 4 ce biti iznadvreda, ili The Last Guardian, ili Bloodborne, ili opet Persona 5. Zao mi je kad gamer-i, koji postuju igre i developere, ne mogu igrati igricu koju hoce. Ali sam mi je drago kada retardi, likovi koji se izivljavaju na drugimo samo zato sto nemaju PC, ne mogu igrati ono sto hoce.

    • Hrv4tin4

      @Hrv4tin4, 06.08.2015 - 14:08

      Ma imao sam ja prije konzole. OD SNESa, PS, PS2, PS3, PSP, Gameboy, GBColor i itd. Ali sada nemam toliko vremena za konzole i PC. A na PCu imam veliku kolekciju igara koje još nisam niti pipnuo… 🙁

  • Adam Jensen

    06.08.2015 - 18:20

    Da ne bi one gore animacije ne bih ni znao da u FF univerzumu postoje i nešto stariji likovi 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?