HCL.HR

Final Fantasy XV ćemo moći igrati s prijateljima

Juraj Bevandić 28.10.2016.   •   3 komentara


Final Fantasy XV je dovršen što je proslavljeno novim trailerom, a putem DLC paketa po izlasku će dobiti i kooperativni multiplayer.

Final Fantasy XV multiplayer

Square Enix je potvrdio da je Final Fantasy XV ušao u gold fazu što nam govori da je igra gotova, u procesu umnažanja i pripreme za tržište te nema više daljnjih odgoda. To su popratili novim trailerom koji je prekrasno animirala ekipa Digic Picturesa koja je radila na Kingsglaive: Final Fantasy XV filmu.

Završetkom rada na igri započeo je rad na DLC sadržaju. Prvo ćemo dobiti tri dodatne epizode u kojima ćemo upravljati svakim od Noctisovih suboraca s novim oružjima, u novim područjima i protiv novih protivnika. Nakon te tri epizode dobit ćemo DLC imena “Comrades” u kojem ćemo se moći udružiti sa do tri prijatelja i kooperativno vladati bojišnicama. Nije potvrđeno hoćemo li moći na taj način prelaziti kampanju.

Uzbuđeni za novi Final Fantasy? Kako vam zvuči ta ideja kooperativnog multiplayera?

Komentari (3)

  • Žarko Ćurić

    28.10.2016 - 15:52

    Još malo, još malo, još malo…

  • funky0308

    28.10.2016 - 17:20

    Kako ovo dobro izgleda…ja ne mogu vjerovati da mi danas imamo ovakve igre.. prelijepo. OK, to nije gameplay ali bez obzira. Ovo je umjetnost. (Ne znam apsolutno nista o FFu ali sudeci po ovo traileru, Square E je i ovdje kod kuce. – uz Naughty Dog i RockStar, jako dobar studio.) Kupujem sigurno, iako nemam nikakvog pojma o prici).

  • Vulture51

    28.10.2016 - 19:22

    FF XV i PS4 Pro, moja investicija za Novu godinu (iako je PS4 Pro vec u prednarudzbi). Jedva cekan…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?