HCL.HR

Najavljena besplatna proširenja za Final Fantasy XV zvuče pomalo neobično

Juraj Bevandić 07.12.2016.   •   7 komentara


Šef Final Fantasyja XV radosno je najavio je besplatna proširenja u planovima za igru, a nama dobar dio toga zvuči kao nešto što je trebalo već u njoj biti od samog početka.

Final Fantasy XV update

Final Fantasy XV je vani već nekoliko dana, sakuplja dobre ocjene, prodao je više od pet milijuna primjeraka, a developeri još uvijek neumorno rade na novim proširenjima. To bi zvučalo plemenito da nekoliko nadolazećih updateova u kraćim i dužim planovima za igru ne zvuče kao nešto što je u igri trebalo biti od samog početka.

Šef projekta Hajime Tabata objašnjava da slušaju komentare fanova i kroz iduću godinu namjeravaju besplatno ažurirati igru. U što kraćem roku ciljaju doraditi trinaesto poglavlje i pojačati ring magiju, nakon toga će se pozabaviti produbljivanjem priče određenih likova u igri, a u budućnosti bi neke od glavnih likova voljeli ponuditi igračima kao igrive likove.

Spominje se i ubacivanje stvari koje bi promijenile način igranja, novi questovi i neka manja poboljšanja koja čine igranje ugodnijim, što je dobrodošlo. No, dorađivanje gameplaya određenog dijela igre i ubacivanje cutscena nama ne zvuče kao dodatni sadržaj nego nešto što je možda u igri trebalo biti od samog početka. Znamo ionako da se na sadržaju radi u pogledu nešto većih DLC paketa koji neće biti besplatni.

Ali da ne ispadnemo negativni, moramo pohvaliti gospodina Tabatu za ovakvu transparentnost koju je pokazao i u zadnjih nekoliko godina otkad je preuzeo projekt. Square Enix inače nije poznat po takvim stvarima i izgleda da je on ostavio pozitivan učinak na firmu, a vidjet ćemo koliko najavljena proširenja nedostaju trenutnoj verziji igre kad joj naš Žarko uskoro presudi u recenziji.

Jeste li vi već zaigrali Final Fantasy XV? Osjećate li da su ove stvari nešto što joj nedostaje?

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Damko992

    07.12.2016 - 19:40

    Free Assassin creed III , na sljedecem linku : Free Assassin Creed III
    Ako ga neko ne posjeduje neka si pokupi 😀 Uzivajte

    • Pero Zdero

      @Damko992, 07.12.2016 - 20:17

      Kad bih se moglo tamo jos i registrirati od ocajnih servera…

    • l)oolvl

      @Damko992, 08.12.2016 - 14:22

      Hvala. HCL objavi vijest tjedan dana unaprijed, a onda ko se sjeti…

  • Eldar Tutnić

    07.12.2016 - 21:49

    Fantasticna igra, prava Fantazija. Ko voli taj zanr neka poigra, ali neka prvo pregleda Kingslaive film i kratku jednosatnu seriju od 5 epizoda na Youtube-u pod nazivom Brotherhood, a koja dodatno produbljuje pricu glavnim likovima.

  • metalshegy

    07.12.2016 - 22:05

    ma i da nista ne dodaju meni je 9/10

  • Sackboy

    07.12.2016 - 23:44

    Mislim da ću se strpjeti par mjeseci i zaigrati igru u pola cijene sa cijelim sadržajem radije nego da je igram sada po punoj cijeni sa pola sadržaja 🙂

    • Cipelcug

      @Sackboy, 08.12.2016 - 08:16

      Točno tako, slažem se potpuno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?