HCL.HR

Firewatch stiže na PlayStation 4

Luka Pleša 16.06.2015.   •   4 komentara


Interesantna kamperska avantura Firewatch svoj će konzolaški debi doživjeti na PlayStationu 4, doznali smo na Sonyjevoj E3 konferenciji.

Henry, čovjek kojemu je život krenuo nizbrdo, pronalazi oglas u novinama i prijavljuje se za posao “firewatchera”, odnosno osobe koja pazi da ne dođe do šumskih požara. Jedina osoba s kojom komunicira u divljini Wyominga, najmanje naseljene države u SAD-u, je dispečerka s kojom ima neobičan odnos. Nakon što oluja ošteti telefonske žice koje ih spajaju s ostatkom svijeta, Henry pođe istražiti što se dogodilo. Ispostavi se da za pad mreže nije odgovorna priroda već nešto drugo, a tada stvari postanu čudne.

Ova kamperska avantura izašla je iz studia Campo Santo, nezavisnih developera iz San Franciska. Zanimljivo je da glas glavnome liku posuđuje Rich Sommer koji inače glumi Harryja Cranea u popularnoj AMC-ovoj seriji Mad Men.

Na Sonyjevoj konferenciji doznali smo kako će igra svoj konzolaški debi doživjeti na PlayStationu 4, ali izlazi i za PC, Mac i Linux. Provjerite E3 trailer u nastavku.

Komentari (4)

  • Kalibar .300

    16.06.2015 - 15:48

    Ovo će bit super igra… Malo me to plaši, ono, sam si u šumi(bez obzira na radio) a čudne stvari se događaju.. Kad izlazi ono igra?

  • DeRico

    16.06.2015 - 16:36

    Izgleda super. Nadam se da ću je zaigrati kada izađe… P.S. Da li se znaju sistemski zahtjevi za igru?

  • deltafors

    16.06.2015 - 16:48

    Prezanimljivo izgleda. Morat ću zaigrat

  • Ivo Luka

    18.06.2015 - 11:24

    Mene samo znanjima da je zaigram

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?