HCL.HR

Five Nights at Freddy’s World stiže idućeg mjeseca

Zoran Žalac 14.01.2016.   •   3 komentara


Nova Five Nights at Freddy’s igra neće vas dočekati na dan zaljubljenih, ali će odmah idućeg tjedna u veljači zaključiti tu demonsku sagu, barem što se videoigara tiče.

fnaf-world

Developer Scott Cawthon je ili čarobnjak ili mazohist – u manje od godinu dana izbacio je četiri Five Nights at Freddy’s igre, a pola godine nakon zadnje stiže nam još jedna. Doduše, kako je i bilo najavljeno, ovoga puta to nije klasični bu-horor naslov – Five Nights at Freddy’s World je zapravo šarena RPG igra s poznatim likovima iz prošlih nastavaka. Drugim riječima, možda samo jeftin način za dodatnu zaradu, ali tko zna – možda je baš nešto sasvim suprotno, nećemo suditi unaprijed.

Igra na Steam dolazi 19. 02., a zatim i na iOS te Android u tjednima nakon izlaska PC verzije. Ako je vjerovati Cawthonu, FNAF World je zadnja igra u čitavom serijalu. Međutim, to ne znači i penziju za njega samoga jer mu uvijek ostaju i drugi mediji pored videoigara. Roman smo već dobili nedavno pod naslovom FNAF: The Silver Eyes, a filmsku adaptaciju dočekat ćemo vjerojatno iduće godine.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • pesek32

    14.01.2016 - 12:14

    *facepalm*

  • Uraptor

    14.01.2016 - 18:10

    Reko mi cale da akopopravm ocene dace da mi kupi za vaskrs

  • Ares88

    15.01.2016 - 21:21

    Ovaj FNaF smorio Boga

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?