HCL.HR

FlatOut 4 oživljava ludi serijal već ovog proljeća

Juraj Bevandić 17.02.2017.   •   6 komentara


Nekada popularni serijal u kojem smo se utrkivali, rabijali ili igrali pikado automobilima vraća se u četvrtom mjesecu, deset godina nakon zadnje prave igre u serijalu

FlatOut 4 oživljava

FlatOut je prije desetak i više godina bila jako popularna franšiza koja je gamerima diljem svijeta i platrofmi omogućila ostvarenje snova. U to doba kada su trkaće igre bile tek na pragu ovoga što danas postižemo, bio nam je potreban serijal poput ovoga u kojemu bismo se mogli s autima slobodno razbijati i ta bi se šteta brutalno vidjela u udubljenim limovima i otkinutim dijelovima.

No, igre tog serijala bile su posebne i po svojim modeovima koji su uključivali ludosti poput lansiranja vozača kroz vjetrobran sa ogromne skakaonice i igranje pikada s njegovim tijelom. Četvrtog mjeseca ove godine FlatOut se vraća, ali trailer koji smo dobili ne prikazuje neki primjetan model oštećenja, što pomalo zabrinjava fanove.

Riječ je navodno o Steam release traileru iako se Steam niti PC ne navode na kraju kao dostupne platforme uz PlayStation 4 i Xbox One. No, informacije za novinare koje dobivamo tvrde da igra dolazi i na Steam s 27 vozila koja ćemo uređivati, 20 staza (op.ur. za koje fanovi ističu da su reciklaža onih iz FlatOut 2), multiplayer arenama, i raznim prepoznatljivim ludim modeovima, uništivim okolišem, automobilima i eksplozivnim oružjem.

Sve to zvuči zanimljivo, ali ono što su nam do sada prikazali ne izgleda baš vjerno tom opisu, pa nas samo zanima što to novi developeri još mogu izvući iz rukava u iduća dva mjeseca.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • MyWishIsToEndThisWorld

    17.02.2017 - 20:34

    Šta je ovo koji k? Ragdolls, oštećenja na autu ništa? RIP Flatout.

    • Reponja123

      @MyWishIsToEndThisWorld, 18.02.2017 - 10:23

      Slažem se

  • Reponja123

    18.02.2017 - 10:22

    za ovo če trebat 2 gb grafičke i 8 rama a ja imam 2 rama i niti pola gb grafičke 🙁
    Obožavam FlatOut serijal i ovo bih igrao a nemogu

  • Reponja123

    18.02.2017 - 10:24

    Ma idem ja skini ultimate charnage preč ga i gledat kako če ovi 4 nastavak FlatOuta bit smeče

  • invictum

    18.02.2017 - 20:38

    Hm, graficki izgleda solidno ali, ne vidim u videu da ima damage model, na zemljanoj cesti ne ostaju tragovi auta, a to bih trebala imati modernija igra, barem damage model, jer ako ne mogu polupati auto morati cu tipkovnicu ili monitor kada me prestignu 10 metara prije cilja 🙂

  • IceScreamer

    19.02.2017 - 12:45

    Ma kakvi, nije ovo ni F od Flatouta, auti ko od stiropora samo lete okolo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?