HCL.HR

Football Manager 2013 dobio datum izlaska

Zoran Žalac 28.09.2012.   •   2 komentara


Novi Football Manager ove godine ipak neće izaći kasnije no inače. Sports Interactive najavio je kako igra u prodaju kreće 2. studenog.

Prije nekoliko tjedana, kada je Football Manager 2013 najavljen, razvojni tim Sports Interactive nije znao kada će se njihova igra točno pojaviti u prodaji pa su okvirno stavili oznaku „prije Božića“. To do sada i nije bila praksa za ovaj serijal pa se neki zaključili kako bi ovogodišnji FM mogao izaći nešto kasnije, no to ipak neće biti slučaj. Naime, Sports Interactive najavio je kako FM13 stiže 2. studenog.

Paralelno s tom najavom otkriveno je i kako će svi oni koji već sada naruče svoj primjerak igre, dva tjedna prije izlaska dobiti pristup beta verziji s većinom funkcija i sadržaja. Beta će se moći igrati sve do 5. studenog, a snimljene pozicije iz bete moći će se prebaciti i koristiti u konačnoj verziji.

Inače, Football Manager 2013 ove godine donosi pregršt noviteta, pa ako već niste upoznati s njima, pročitajte vijest o najavi igre i provjerite našu forumsku temu kako biste bili u toku.

FORUM: Football Manager 2013 rasprava

Komentari (2)

  • toma007

    30.09.2012 - 17:48

    Svake godine isti noviteti hahahhaa

    • kuky90

      @toma007, 01.10.2012 - 07:37

      Zato jer je igra savršena i netreba ništa mjenjati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?