HCL.HR

Football Manager 2014 dobio datum izlaska

nebel 13.09.2013.   •   1 komentara


Football Manager 2014 igrat ćemo 31. listopada, a Sega je uz objavu datuma objavila i video koji će vas upoznati s impresivnim nizom unaprijeđenja koje ovogodišnja igra donosi.

Sega je danas objavila kako Football Manager 2014 izlazi 31. listopada za PC, Mac te Linux. Ovogodišnja inačica najpopularnije simulacije nogometnog menadžerstva najavljena je u kolovozu, a nazivaju je “tehnički najnaprednijem izdanjem s najviše značajki u povijesti serijala”, a navodno ima više od 1000 unaprjeđenja u odnosu na prethodnika. Uz objavu datuma izlaska, priložen je i četverominutni video koji će vas uputiti upravo u niz tehnoloških novina te poboljšanja koje Manager 2014 donosi.

Komentari (1)

  • WaT30

    16.09.2013 - 20:37

    Postavlja se pitanje za nas pirate, dali je i ove godine SEGA otkupila teamove tako da ne crackaju igru do kraja… Smijesno je bilo za vidit, oni nakon sto je zavrsila nogometna sezona (5. mjesec), hladno izbace full crack za FM 2013 :D. I jos najgora stvar od svega, to nije bio scene-release nego neki tim kojeg sam prvi put u zivotu cuo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?