HCL.HR

Na tisuće drskih igrača moralo se pozdraviti s besplatnim modom za Fortnite

Petra Rukav 07.10.2017.   •   10 komentara


Epic Games također se bori protiv hakera u svojem Battle Royale modu za Fortnite, a priznali su da je već na tisuće igrača dobilo zasluženi ban.

fortnite battle royale ban

Nažalost, Sledgehammer nije jedini studio koji se u posljednje vrijeme bori s igračima koji jednostavno ne žele igrati po pravilima. Fortnite Battle Royale također nije uspio izbjeći leglu hakera – što nas uopće ne čudi – no Epic Games je obećao da je hvatanje istih trenutno njihov najveći prioritet.

„Neprestano se borimo protiv hakera te istražujemo sve mogućnosti kako bismo iste zauvijek uklonili iz Fortnite Battle Royale i Epic ekosustava. Ne želimo dati previše naznaka o onome što točno radimo, no već je na tisuće igrača dobilo ban i ne namjeravamo stati na tome“, javili su iz Epic Gamesa.

U narednih nekoliko tjedana u igru će stići sustav koji će bilježiti napredak igrača, a isti bi trebao pomoći u odvraćanju svih koji namjeravaju preći na tamnu stranu. Konkretno, novi sustav „pomoći će u ratu protiv casual hakera i dati im manje poticaje da varaju dok ih ban čeka iza ugla“. Što se tiče upornih trolova, za njih vjerojatno pripremaju neka neugodnija rješenja.

Dakako, sprječavanje varanja u online igranju jest neprestana igra mačke i miša koja je dobro poznata i drugim developerima, između ostalih i Blueholeu koji je odgovoran za PlayerUnknown’s Battlegrounds. No treba još vidjeti što to točno Epic smjera te hoće li biti išta učinkovitiji u istrebljivanju varalica i hakera.

Komentari (10)

  • Mister_Cro_Noob

    07.10.2017 - 15:09

    Bluehole uzimaj bilješkke

  • Wolfboy

    07.10.2017 - 15:52

    Za njih samo jedno “Bilo je dobro dok je trajalo”

  • Kr4t0s

    07.10.2017 - 16:16

    Samo jako, nema ništa gore od cheatera!

    • Cetka_za_govna

      @Kr4t0s, 08.10.2017 - 00:28

      Ja sam koristio hexeve. I fakat je zabavno igrat. Preporucio bi svakom. barem skuzis ko drugi jos koristi hex pa se mozes obranit. Devsi su si sami krivi sto su pokrenuli servere bez detekcije cheata. Da su me banali ne bi mi bilo zao. Jer kad jednom budes prvi i skuzis da nema smisla bit prvi jer su nagrade njesra izgubis volju. Kupio pubg btw. Way bettar

    • AnonDogi

      @Cetka_za_govna, 08.10.2017 - 13:14

      Hexeve, sa “e”… stvarno? Zabavno je igrati? Ne bih preporucio “hexeve” nikome koliko god loš bio u samoj igri. To da su developeri krivi je donekle točno jer imaš developera sa veoma dobri anti-cheat sistemom pa opet postoji grupa hackera koju to ne spriječava. Radi ljudi kao što si ti ne možeš imati normalan i čist community.

    • chupacabra1

      @AnonDogi, 09.10.2017 - 02:17

      Cetka za govna se ponasa ko cetka za govna… Sve regularno

    • funky0308

      @chupacabra1, 10.10.2017 - 17:28

      Hahaha….bravo

    • Nikola23315

      @Cetka_za_govna, 10.10.2017 - 22:50

      Citujete kad ne znate da igrate nooobssss

    • Mihael.Ark

      @Cetka_za_govna, 12.10.2017 - 10:29

      Sta reci jado mamino! Pa kako mislis uzivati u lazima i varanju. Nema tu zadovoljstva, mozda samo trenutno, ali brzo dojadi praznina, sta ne?
      Mrske su mi sve varalice, opcenito! Sve bi htijeli na brzinu, biti najbolji, prvi, itd! Pa kada ne mogu onda varaju! Ja nisam neki gamer ali znam da moj napredak u igri posten, ne varam! U pocetku sam bio los, ali sam se sa vremenom popravio, barem znam koliko vrijedim, kad igram! Kad varas ne mozes biti realan, ni prema sebi ali ni prema drugima! Tko vara u igram vara i u zivotu, i po tome znas kakva je osoba, necu reci prijatelj jer sumnjam da moze biti! Ali nikad se ne zna, covijek se mijenja dok je ziv! Budi posten i mirno spavaj!

  • makihaki

    08.10.2017 - 13:05

    Napokon…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?