HCL.HR

Forza Horizon 2 je drukčija igra na Xboxu One i Xboxu 360

ToxarE 23.06.2014.   •   1 komentara


Xbox One i Xbox 360 verzije igre ne bismo trebali smatrati istim naslovima na različitim platformama, već različitim igrama inspiriranima istim idejama, objašnjava kreativni direktor Playground Gamesa.

Kreativni direktor Playground Gamesa, Ralph Fulton, izjavio je kako su Xbox One i Xbox 360 verzije nadolazeće Forze Horizon 2 – različite igre. Naime, Xbox One verziju razvija upravo Playground Games na Forza 5 engineu, dok X360 verzijom rukuje Sumo Digital, na Forza Horizon engineu. “Bazirane su na istom svijetu, istim temama. Radije nego da ih zamišljate kao iste igre na različitim platformama, one su različite igre inspirirane istim idejama”, objasnio je Fulton.

Dodao je kako neke stvari koje rade s igrom na Xboxu One ne bi bilo moguće učiniti na niti jednoj drugoj konzoli. U toj verziji serijal će po prvi put imati promjene vremenskih uvjeta te novi Drivatar sistem. Forza Horizon 2 trebala bi izaći 30. rujna.

Komentari (1)

  • IaMarmageddoN

    24.06.2014 - 13:07

    No shit. A ja mislio da je ista stvar bio to XO ili X360. Ne kužim kakvim biljkama oni moraju ovo govoriti. Bilo bi žalosno kada bi se ovakva igra "osjećala" isto na tako različitim konzolama!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?