HCL.HR

Forza Motorsport 5 ipak igriva i bez interneta

ToxarE 22.07.2013.   •   0 komentara


Iako je prošlog tjedna poručeno kako će preuzimanje dodatnog sadržaja mrežnim putem biti nužno za igranje Forze Motorsport 5, developeri su se o toj situaciji krivo izjasnili.

Prošlog tjedna saznali smo kako će Forza Motorsport 5 dio svojeg sadržaja dostaviti u obliku besplatnog DLC paketa dostupnog na dan izlaska igre, odnosno da sadržaj na disku neće biti cjelovita igra. Predsjednik Turn 10 studija Dan Greenawalt tada je poručio kako je veza s Internetom za Forzu 5 nužna – barem jednom; sugerirajući kako je i sam DLC sadržaj nužan za pokretanje igre. Danas je to pak demantirano – Forzu 5 moći će se zaigrati i bez preuzimanja druge polovice igre preko XBL-a.

„U početku igre igrači će se natjecati s Driveatarima na disku koje su pripremili članovi razvojnog tima. Za vrijeme igranja igrač će biti upitan da se spoji na Xbox Live i preuzme set Driveatara ostalih igrača. To nije velika količina podataka, ali obuhvaća dovoljno Driveatara za sve razine težine. Osim njih, preuzet će se i dodatne staze te vozila. Igranje neće biti blokirano za vrijeme preuzimanja dodatnog sadržaja, taj proces odvija se u pozadini baš kao i instalacija s diska.“ – pojasnio je Greenawalt.

Međutim, valja napomenuti da su dodatne staze i vozila integrirani u glavni mod igre, pa iako istu možete pokrenuti i bez dodatnog sadržaja, za završavanje igre naposljetku će vam ipak trebati staze i automobili s XBL-a.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?