HCL.HR

Freebird Games najavio A Bird Story

nebel 08.03.2013.   •   1 komentara


Tvorac šarmantne male avanture To The Moon otkrio je svoj novi projekt pod nazivom A Bird Story koji bi nas trebao uvesti u službeni nastavak, odnosno novu epizodu To The Moona.

Freebird Games jučer se poigrao s najavom svoje nove igre, najavivši prvo To The Moon 2 uz slogan: „Još više akcije, još više eksplozija, još više zombija“, da bi potom priznao kako je ta najava bila šala te da je prava najava rezervirana za igru pod imenom A Bird Story. Riječ je o spiritualnom prethodniku simpatične avanturice To The Moon koja nas je razgalila prije godinu i pol.

O priči igre zasad nije poznato mnogo toga. Znamo tek da će radnja pratiti dječaka i pticu sa slomljenim krilom, a kronološki će se odvijati prije To The Moona tako da će postaviti pozornicu za sljedeću epizodu istoga. Drugim riječima, protagonist A Bird Storya bit će sljedeći pacijent doktorskog para Eve i Neila. Ono po čemu bi priča mogla biti specifična jest to da u njoj neće biti nikakvih dijaloga. Kako će priča onda biti ispričana, vidjet ćemo sredinom 2013. godine kada igra izlazi na PC platformi. Inače, po pitanju očekivanja od nasljednika uspješnog To The Moona, tvorac igre Kan Gao izjavio je sljedeće:

„Znam da će oni koji su igrali To The Moon imati određena očekivanja oko toga kakva bi moja sljedeća igra trebala biti. Iskreno, ni sam ne znam kakva će biti u tom pogledu – ispunjavanje očekivanja i povezivanje aspekata prethodne igre nije ono čime se želim opterećivati. Ipak, mogu obećati da ću uvijek raditi na onome što meni osobno ima poseban značaj, a nadam se i fanovima. Nadam se da igrači mogu prihvatiti moje igre i uživati u njima onakvima kakve jesu.“

Komentari (1)

  • Zael

    08.03.2013 - 14:51

    kako me ovaj intro podsjetio na intro megamana 2, inače moje najdraže igre 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?