HCL.HR

Frodo iz filmskog Gospodara prstenova radi na uzbudljivom VR projektu za Ubisoft

Juraj Bevandić 13.06.2017.   •   5 komentara


Elijah Wood skupa s Ubisoftom radi VR igru Transference koja će se poigrati našim mozgovima, duboko nas uznemiriti i natjerati na preispitivanje vlastitog jastva, pa vi vidite.

Transference VR

Popularni američki glumac Elijah Wood pojavio se na ovogodišnjoj Ubisoftovoj E3 konferenciji kako bi najavio svoju igru. Njegova kompanija SpectreVision je poznatija po filmskim projektima, ali su se odlučili baciti u VR vode novom igrom, tj. posebnim VR iskustvom prikladnog imena Transference, a Ubisoft je prepoznao potencijal projekta i odlučio ih podržati.

Elijah objašnjava da je njegov tim smislio kako iskoristiti neuroznanstvena istraživanja o prenošenju moždanih podataka i prikazati nam to kroz VR. Ja se, kao netko kome je to polje zaista struka, osjećam dužnim utješiti vas da je to samo premisa za igru, nije izvedivo (op.au. barem ne još), pogotovo ne kako to Elijah predstavlja, ali moram priznati da igra zvuči zanimljivo.

Idućeg nas proljeća ciljaju duboko uznemiriti i natjerati da skinemo VR uređaj s glave te se zapitamo jesmo li ugroženi i jesmo li mi uopće mi.

Komentari (5)

  • PppPP

    13.06.2017 - 03:02

    wow ovo izgleda vrh

  • baDarmageddoN

    13.06.2017 - 07:27

    Nisam vidio ništa jer nisu prikazali ništa niti rekli ništa. Ali zainteresirali su me dovoljno da pratim dalje što će biti sa ovim “iskustvom”.

  • Zoran Žalac

    13.06.2017 - 07:48

    Najrendom igra E3 sajma.

  • Artyom

    13.06.2017 - 13:16

    Ne mogu vidjet tog lika a da iste sekunde u glavi ne čujem nešto tipa “slušaj mali, imao sam mnogo žena…” ili “ja ne nosim gaće, i nikada i nisam…”. I tako već godinama. Jel ima još netko sa sličnim simptomima?

    • DjokaBA

      @Artyom, 13.06.2017 - 14:36

      BOBO !

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?