HCL.HR

Funcom ponovo izdaje The Secret World, s promjenama naravno

Gregor Stojev 30.03.2017.   •   0 komentara


Secret World Legends uskoro će modernizirati arhaični, ali i unikatni MMO hororac, no vjerni igrači tim vijestima baš i nisu posve zadovoljni.

Secret World Legends

Nakon što se Funcomov Conan: Exiles Funcomu pokazao komercijalno uspješnim, na redu je da se dugo očekivano unaprjeđenje provede i njihovom horor MMO-u The Secret World. Po mnogima, The Secret World bio je već stara stvar na dan kada je izašao 2012. godine, jer dok su drugi MMO naslovi tada prelazili u moderno doba, on je tamo bio samo u svojom tematikom, ne i izvedbom

Novonajavljeni Secret World Legends će to pokušati ispraviti s potpuno novim sustavom borbe i načinom napredovanja, ali to zapravo neće utjecati na staru igru. Legends će dakle biti odvojena besplatna verzija The Secret Worlda za koju se ponovno potrebno registrirati te će imati odvojeni klijent i servere koji neće utjecati na već postojeći The Secret World. Lokacije i priča trebale bi biti iste iako se i u njih uvode promjene koje obećavaju da će biti “bolje”, a svi postojeći i budući dodaci trenutno se navode kao besplatni za sve.

Svrha ovoga projekta trebala bi biti prilično jasna – pokušaj da se novi igrači privuku igri koja je zadnjih godinu dana visjela na svojem posljednjem koncu. Međutim, igrači koji su u The Secret World utukli neizmjeran broj sati ovim vijestima baš i nisu oduševljeni jer cijela stvar malo smrdi na Star Wars Galaxies debakl koji je taj hvaljeni MMO u konačnici i dokrajčio.

U Secret World Legends moći će se prebaciti pretplata i mikrotransakcije ako ih već imate u The Secret Worldu, no svi postojeći likovi i njihov napredak ostat će u staroj igri. Svi daljnji planovi su za novi Legends dok se The Secret World ovime naizgled pušta da trune, pa se daljnje informacije o nekakvim kompenzacijama vjernim igračima još čekaju.

U svakom slučaju, zatvorena beta za koju se možete prijaviti putem službene stranice navodno je već krenula, a Secret World Legends očekuje se na Steamu kasnije ovog proljeća. Zvuči li vam to kao nešto što biste zaigrali i sjećate li se uopće The Secret Worlda?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?