HCL.HR

Future Man će biti serija o društveno povučenom gameru

Zoran Žalac 18.02.2016.   •   1 komentara


Glumac Seth Rogen za TV kuću Hulu priprema seriju u kojoj bi glavnu ulogu trebao imati gamer koji na temelju svojih sposobnosti u igrama spašava stvarni svijet.

future-man

Iako je gaming u mainstream medijima dosta zastupljen, pogotovo kad je vezan uz geek kulturu u serijama poput The Big Bang Theoryja, još uvijek nemamo TV seriju čija je okosnica baš gaming. To se možda promijeni ako glumac Seth Rogen i scenarist Evan Goldberg uspiju prodati svoj budući projekt, zvan Future Man, američkoj TV kući Hulu.

Naime, Future Man bi bio serija o društveno povučenom mladiću Joshu Futturmanu koji je po danu domar, ali po noći svjetski uspješan gamer. Futturman igra distopijsku videoigru Cybergeddon, a kada više sile opaze njegove iznimne vještine u njoj, on dobiva zadatak spasiti stvarni svijet. Od čega i kako, to ostaje za vidjeti.

Glavnu ulogu uzeo bi Josh Hutcherson, glumac poznat po ulozi Peete iz The Hunger Gamesa. Trenutno se snima pilot epizoda, a hoće li od toga projekt prerasti u puno seriju odlučit će TV kuća Hulu.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • brlja

    19.02.2016 - 12:08

    Gejmer koji ce na temelju svojih sposobnosti spasavati svijet + Seth Rogen koji mi je bio razlog zasto nisam pogledo americku komediju od policijske akademije – mora da ce bit dobro…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?