HCL.HR

Futuristički RTS Etherium dobio prvi gameplay trailer

Stjepan Fikter 26.12.2014.   •   6 komentara


Gameplay trailer za nadolazeći RTS Etherium predstavlja sve bitne informacije o igri koju ćemo zaigrati već početkom iduće godine kada stiže na PC.

Tindalos Interactive i Focus Home Interactive za početak iduće godine pripremaju nam futuristički RTS Etherium.

Budući da se datum izlaska približava, pripremljen je prvi gameplay trailer u trajanju od četiri minute u kojemu se prezentiraju sve bitne značajke igre. Prikazane su tako sve tri rase i njihove specifičnosti, ima govora o jedinicama, utjecaju vremena, mehanikama igranja, a prezentiran je i Conquest mod.

Da ne duljimo previše, pustit ćemo vas da pogledate trailer kojeg prilažemo i napomenuti kako će Etherium uz singleplay iskustvo pružiti i multiplayer okršaje za do četiri igrača.

Komentari (6)

  • prc12

    26.12.2014 - 20:22

    Nista posebno po mojem mišljenu… cak mi se cini i dosadno… Očito je da se puca na to da su ljudi željni RTS igara pošto je taj žanr u zanjih nekoliko godina zamro, pa se ide nabrzaka nesto napravit i vrtit lova… ali tko zna, mozda sam u krivu, mozda cak i dobro ispadne, ali cisto sumnjam…

  • muris3908

    27.12.2014 - 10:55

    Onako osrednje po mom misljenju, jer kako je moj kolega gamer prije mene napisao posto nema puno RTS igara vise se puca na to da se obrne lova nego da urade doru igru. Al vidjet cemo mozda nas i iznenadi.
    Al ipak dok ne izade nova Warhammer 40k igra tj Dawn of War III (o kojem nema nikakvih vijesti nazalost) vjerovatno nece biti tako dobri igara barem po mom misljenju.

  • iCrazyOwl

    27.12.2014 - 12:44

    kaj je tako tesko napravit rts kao aoe? fps kao cod2 itd. ???

  • punker

    27.12.2014 - 14:55

    ooooooooo evo nam bijele stranice opaaaa bice nesta novo

  • rokonja

    27.12.2014 - 17:35

    CoH2 ili Starcraft – to je trenutni rts koji se igra, a ovo i ostalo. hmmmmmm. Treba se stvarno dobro potrudit da se napravi dobar i kvalitetan rts, a da ostane duže od jedan mjesec na životu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?