HCL.HR

Gabe Newell postao boss u Crawlu

Luka Pleša 10.05.2015.   •   2 komentara


Ako ste ikada poželjeli ubiti ili bar teško ozlijediti Gabea Newella, zbog nikad najavljenog Half Lifea 3, ovo je vaša jedinstvena prilika!

Crawl, igra australskog indie studija Powerhoof je arkadni dungeon-crawler u kojemu vi kontrolirate glavnog heroja, a vaši prijatelji (maksimalno njih troje) kontroliraju duhove. Ti duhovi mogu obuzimati razne zamke ili čudovišta protiv kojih se glavni heroj bori. Njihov cilj je ubiti vašeg heroja, te zaposjesti njegovo tijelo, dok je vaš preživjeti u polusatnom nadmetanju na čijem je kraju veliki, finalni boss kojeg zajednički kontroliraju vaši prijatelji. Ukoliko vas uspiju ubiti prije zadnjeg bossa, oni preuzimaju vašu ulogu a vi postajete jedan od duhova.

Zvuči kao zanimljiv koncept? Upravo je postao još zanimljiviji.

Novi patch za igru koja je trenutno u Early Access fazi na Steamu je između ostalog donio i novog bossa Gabena, odnosno inkarnaciju dobro nam poznatog Gabea Newella, šefa Valvea. Glavni developer igre, Barney Cumming, tražio je i dobio od Valva dopuštenje da njihov „glavni šef“ postane „najjači“ lik u ovoj zanimljivoj, pikseliziranoj igri.

Koliko je za sada poznato, Gaben je u stvari kamena figura koja oživi kad je zaposjedne jedan od duhova. Počinje kao „obična“, starija verzija Gabena, odnosno kao debeljuškasti štreber s naočalama koji može aktivirati, kako sam Cumming kaže, „Super Saiyan“ formu, odnosno dugokosog, bradatog, (od silnih loših šala o Half Life trici) poludjelog developera, s mogućnošću bacanja noževa. Pogledajte ga u akciji kroz magiju GIF-a.

Gaben in Crawl

Komentari (2)

  • NikolaDexter97

    11.05.2015 - 14:22

    Zezare se ??? Lik se preziva ''Cumming'' ? Pa znaju li oni šta to znači uopšte ?! Jaooo, ahahahahah 😀

  • TeroXCro

    12.05.2015 - 17:19

    Gabe Newell je očito jedan od ljudi koji nisu bili na nastavi kad se učila brojka 3.Tako da siguran sam da možemo očekivati novi Half-Life ove godine nešto kao Half-Life 2 Episode 2 Part 2 ili Half-life 2 PreSequel.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?