HCL.HR

Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition stiže u listopadu

Stjepan Fikter 10.09.2014.   •   1 komentara


Moderna prerada igre Gabriel Knight: Sins of the Fathers izlazi 15. listopada za PC i Mac, a osim grafike visoke rezolucije donosi i nove zagonetke te dodatni sadržaj.

Phoenix Online Publishing objavio je datum izlaska prerade Gabriel Knight: Sins of the Fathersa. Od 15. listopada na PC-ju i Macu moći ćemo zaigrati Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition na kojemu radi i Jane Jensen, kreatorica čitavog serijala. Moderna verzija Sierrinog klasika uključivat će, naravno, grafiku visoke rezolucije, kao i nove scene te zagonetke, remasterirani soundtrack i kako developeri kažu – više okusa New Orleansa u radnji igre.

Također će nas dočekati i behind-the-scenes materijal u obliku originalnih konceptualnih crteža, članaka te novi intervjui s Jane Jensen i članovima Sierrnog razvojnog tima. Igra se već sada može prednaručiti na Steamu, GOG.com te stranici izdavača po cijeni od 19.99 dolara.

Komentari (1)

  • Lord of Destruction

    10.09.2014 - 15:58

    …sto me podsjetilo da sam kupio original na GOGu i imam ga instaliran a tek sam zapoceo igrat. a mogao bi odigrat, djeluje dobro i bas mi se igraju neke pasivnije igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?