HCL.HR

Humble Bundle besplatno dijeli strateški igru Galactic Civilizations

Zoran Žalac 12.04.2017.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


U sklopu Humble Intergalactic Bundlea trenutno je moguće dobiti jednu igru besplatno. Radi se o popularnoj 4X strategiji Galactic Civilizations koja na Steamu košta 10 eura.

galactic-civ

U tijeku je nova ponuda Humble Storea orijentirana na igre svemirske tematike. Humble Intergalactic Bundle tako za manje od jednog eura nudi tri igre – Space Hulk Ascension, Sins of a Solar Empire: Trinity te Galactic Civilizations II. Za manje od sedam eura dobivaju se još Planetary Annihilation: Titans te Rebel Galaxy, a za 14 eura Galactic Civilizations III te Offworld Trading Company.

No, ako niste zainteresirani za plaćanje, ili nemate čime platiti, dobro je znati da u sklopu ove ponude jednu igru možete dobiti i potpuno besplatno. Za Galactic Civilizations I: Ultimate Edition dovoljno se prijaviti e-mail adresom na polje ispod glavne ponude pa ćete na taj mail dobiti ključ kojim aktivirate igru na Steamu.

Komentari (5)

  • SemirTheChosen

    12.04.2017 - 10:44

    Ovo je odlicna igra i svaka im cast za poklon.

  • baDarmageddoN

    12.04.2017 - 11:05

    Gal Civ 2 je super igra. Uvijek sam volio biti vladar i imati dominaciju svemirom a za sada su ugre jedini način da to ostvarim. GalCiv2 je jedan od serijala koji mi se najviše sviđa makar ima još nekoliko dobrih. GalCiv3 je nakon patcheva dediniticno isplati kupiti jer to je igra čak i bolja od dvojke, posebno iz razloga što je ispoliranija i teža za ostvariti dominaciju. Jao, kako volim ove manje rase pripojavati svojem Zvjezdanom carstvu u borbi protiv sila zla, uz minimalne žrtve kojima kod svakog novog kruga odajem počast na način da im u “raj” dovedem prijatelje 😀

  • Apocalypse4987

    12.04.2017 - 16:38

    Obožavam GC serijal, samo sam razočaran 3. dijelom, nakon updatea mi igra postala neigriva, ruilo mi se na loadingu, a new game bi traja samo uru-dvi do rušenja

  • Reponja123

    12.04.2017 - 17:54

    Nisam nikad ni čuo za ovu igru nadam se da če biti zabacna.

  • Leon Gal

    12.04.2017 - 20:33

    Stratešku igru…greska u naslovu. Nema na cemu! ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?