HCL.HR

Galactic Civilizations III dobio datum izlaska

Stjepan Fikter 23.04.2015.   •   4 komentara


Uz preko godinu dana testiranja i razvijanja unutar Early Access programa, Galactic Civilizations III od 14. svibnja omogućava osvajanje svemira u punoj verziji.

Galactic Civilizations III stiže 14. svibnja, otkrio je developer i izdavač Stardock Entertainment putem Twittera što znači da se polako možemo početi pripremati za osvajanje svemira kulturom, diplomacijom, trgovinom i naravno – borbom koja je praktički neizbježna u ovakvim naslovima.

No, za one koji nisu upoznati s ovim serijalom, dovoljno je reći da se radi o 4X strategiji na poteze u kojoj je cilj osvojiti galaksiju na jedan od navedenih načina.

Galactic Civilizations III stiže s osam rasa, još detaljnijim sustavom za dizajniranje vlastite flote te po prvi puta u serijalu – multiplayerom za četiri igrača.

Sve ostale značajke ovog žanra se također mogu očekivati poput kolonizacije novih svjetova, invazije planeta, bogatog tehnološkog stabla i druge sitnice zbog kojih ćemo si govoriti “još samo jedan potez”. Igra je već sada dostupna putem Early Access programa te se nalazi u beta fazi. Što je stiglo s posljednjom verzijom igre, možete pogledati u priloženom videu.

Komentari (4)

  • IaMarmageddoN

    23.04.2015 - 13:45

    To se čeka!

  • Apocalypse4987

    23.04.2015 - 15:48

    NIsu puno odstupali od provjerene formule, jedva čekam, a do tada je Stardrive 2 prikladna zamjena

  • Kinaivan

    23.04.2015 - 17:00

    Ovo ce bit super

  • Lovac

    23.04.2015 - 19:04

    Uff jedva čekam, samo što je i u early accessu skupa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?