HCL.HR

Game of Thrones Episode 4: Sons of Winter pojavit će se idućeg tjedna

Zoran Žalac 23.05.2015.   •   3 komentara


Telltaleova Game of Thrones avantura idućega tjedna zalazi u drugu polovicu svoje sezone, uz isti zaplet s kakvim je i počela.

Četvrta od šest planiranih epizoda Telltaleove avanture Game of Thrones nosi naziv Sons of Winter i pojavit će se idućeg tjedna za sve platforme. PC, Mac, PS4 te PS3 tradicionalno je dobivaju dan ranije – u utorak, 26. svibnja, dok će verzije za XB1, X360, iOS te Android uslijediti u srijedu, odnosno četvrtak.

Prema traileru koji je lišen spoilera iz prijašnjih epizoda možemo zaključiti kako je zaplet priče još uvijek isti – Forresteri su, kao i na samom početku sezone, u nevolji. Ipak, video donosi i neke indicije kako bi uskoro mogli dobiti priliku za odmazdu, što će nam vjerojatno biti i jedini trenutak sreće jer će ih na kraju ionako sve pobiti. Mislim, budimo realni, pričamo o Game of Thronesu, nema šanse da dočekamo sretan kraj.

U bilo kojem slučaju, dobro je vijest da je Telltale redovit s epizodama barem za jednu igru, kad već za neke druge nisu. Drugim riječima, svi oni koji čekaju kompletnu sezonu Game of Thronesa vjerojatno će ju dočekati još ove godine.

Komentari (3)

  • DjokaBA

    23.05.2015 - 17:38

    Mislim da je 6 epizoda premalo, da bi se ispricala neka kompleksnija prica u GoT svetu… kao sto ce biti malo 7 sezona serije.

  • Virty

    23.05.2015 - 17:59

    Super! 🙂

  • Deadwalker

    24.05.2015 - 10:31

    Ajde konačno više. Iako će i ta epizoda proći, a da se ne dogodi ništa značajno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?