HCL.HR

Game of Thrones u trećoj epizodi budi svoje zmajeve

Zoran Žalac 23.03.2015.   •   4 komentara


Telltale Games obznanio je datum izlaska treće od šest epizoda Game of Thrones avanture uz promotivni trailer iz kojega primjećujemo prvo pojavljivanje zmajeva u igri.

Treća epizoda Game of Thrones avanture, naslovljena kao „A Sword in the Darkness“ stiže sutra, 24. ožujka, u izdanju za PC. Verzije za PlayStation 4 i 3, te Xbox One i X360 konzole bit će dostupna od 25. ožujka. Mobilna izdanja stižu dan nakon toga – 26. ožujka.

Povodom objave datuma izlaska nove epizode, koja po prvi put dolazi ranije nego smo se nadali, tradicionalno je upriličen i trailer. Međutim, ako niste igrali prethodnu epizodu, možda je bolje da ga preskočite jer ipak sadrži manje spoilere.

No ako ste fan Game of Thrones serijala, vjerojatno nećete odoljeti iskušenju kada vam kažemo kako video nagovještava prvo pojavljivanje zmajeva u igri. Točnije rečeno – jednog zmaja, Drogona. Ali gdje je jedan, tu su vjerojatno i ostali; tako to obično biva kad je mama Daenerys blizu.

Komentari (4)

  • Andjo

    23.03.2015 - 19:50

    Prva epizoda mi se svidjela, drugu nisam ni na pola odigrao. Ocekivao sam da ce se posvetiti malo vise samoj radnji umjesto kuci Forrester.

  • Virty

    24.03.2015 - 13:29

    Kad izađe, pauziram DA:I da uživam u ovoj poslastici! 🙂

  • Zeki

    24.03.2015 - 19:41

    Igrica je solidna, ali moze dosta bolje…Pomalo je dosadna iako je peica odlicna. Ocekivao sam mnogo vise i verujem da nisam jedini…

  • prpo11

    26.03.2015 - 19:18

    Igra mi je mrak,pratim seriju igram igru…Fascinantno,a pjesma od "Talie" iz druge epizode je nešto prelijepo, svakako ko neigra neka proba,najdosadnije mi kad igram s Mirom…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?