HCL.HR

Pokažite znanje o FPS igrama na trećem Game Quizu u KSET-u

Zoran Žalac 22.02.2017.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Idućeg tjedna u zagrebačkom klubu KSET održat će se kviz na kojemu ćete moći pokazati svoje znanje o FPS žanru, osvojiti nagrade i ekskluzivno isprobati Serious Sam VR.

Ako već godinama akumulirate enciklopedijsko znanje o žanru pucačina, a od toga baš i niste imali posebne koristi u životu, evo prilike da se to promijeni. Nakon što su se prethodna dva Game Quiza pokazala vrlo uspješnima, u zagrebačkom KSET spremaju nam i treći, koji će ugostiti naše majstore FPS igara – ekipu Croteama.

Croteam je za sudionike kviza pripremio zanimljive nagrade, a svim ostalima i priliku da isprobaju Serious Sam VR i ostale igre na gaming asortimanu Mikronisa koji je također sponzor događanja. Osim toga, glavne face Croteama sudjelovat će u panelu na kojemu ćete ih moći pitati kako uspjeti u industriji videoigara i zašto je broj 42 smisao života.

Tema kviza odnosit će se FPS igre i njihove razne iteracije (Unreal Tournament, Quake, Doom itd.). Natječe se u timovima od 3-4 natjecatelja kroz tri runde. Participacija po članu tima iznosi 15 kuna. Ulaz za one koji se ne natječu iznosi 10 kuna, odnosno 5 kn za studente. Za upad je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabaviti za 5 kn na ulazu, ili besplatno preko dana na šanku KSET-a.

Game Quiz III održat će se 02. 03. od 19 sati.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?