HCL.HR

Gamescom 2012 – PS Vita ekskluzive

Zoran Žalac 14.08.2012.   •   5 komentara


Sonyjeva Playstation Vita platforma na Gamescomu je predstavljena s dvije nove ekskluzive i dva zasebna naslova velikih franšiza.

Za razliku od E3 sajma, PlayStation Vita je na Sonyjevoj Gamescom konferenciji dobila nešto više pažnje. Prvo je najavljeno da na platformu stiže PSN Plus, pa da nas očekuje Cross-play inicijativa u kojoj ćemo u prvim mjesecima prodaje naslova PS All-Star Battle Royale i Sly Cooper 4 imati promociju – kupi jednu verziju (PS3 ili PSV) i drugu dobivaš potpuno besplatno na PSN-u. Nadalje, najavljeno je kako PS One klasici na prijenosnu platformu stižu 28. kolovoza.

A onda su najavljene i nove igre. Razvojni tim Media Molecule (poznat po LittleBigPlanet serijalu) otkrio je novi simpatični naslov zvan Tearaway. Riječ je o stiliziranom platformeru s naglaskom na manipulaciju okolišem, prvenstveno specifičnim kontrolerskim mogućnostima PS Vite.

Nadalje, najavljen je Killzone Mercenary. Najava se doduše svela na sljedeći trailer, koji samo okvirno pokazuje što nas očekuje. Više detalja trebali bismo saznati tijekom ovog tjedna.

Veo tajnosti podignut je i s naslova Call of Duty: Black Ops Declassified. Igra će biti poveznica između prvog Black Opsa i nadolazećeg mu nastavka, a imat će mrežni multiplayer za osmoricu igrača. Također je potvrđeno kako će se igra prodavati u budućim paketima zajedno s PS Vitom.

I naposljetku, prikazano je nešto više gameplaya iz naslova Assassin’s Creed 3: Liberation. Trailer se fokusirao na specifičnosti Vitinih kontrola pa ako vas zanima kako ćete veslati u ovoj igri – provjerite sljedeći trailer.

Komentari (5)

  • The Last of Us

    14.08.2012 - 19:48

    previše Vite na konferenciji

  • haha.xd

    14.08.2012 - 19:54

    no sta ce sad na vitu izlazit sve kopije ono kilzone uncharted gt god of war samo sto ce biti drugacijih imena i malo drugacija prica wtf pa gdje je tu logika samo zele zaraditi a nista ne izmislit noo jer ih je strah da se nece prodati ….:DDDDD

  • ThOr VeLikI

    14.08.2012 - 20:13

    pa sve sta je dobro trebalo izaci na viti se seli na Wii U

  • Andjo

    14.08.2012 - 21:31

    Ovaj tearaway bas zgodna igra.

  • kalmageddon

    14.08.2012 - 21:58

    Do sada sam htio prodati PS Vitu , ali nakon ovakvih najava igara neka prodaja priceka 😀 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?