HCL.HR

Gaming kalendar: RTL Winter Games (2007.)

Zoran Žalac 09.02.2018.   •   1 komentara   •   Retro gaming


Na današnji dan, prije jedanaest godina, TV kuća RTL, koja vam je donijela Big Brother i Ljubav je na selu, lansirala je jednu od rijetkih simulacija zimskih sportova.

rtl winter games

Prije točno 11 godina nisu se održavale ZOI – godinu dana prije toga imali smo igru Torino 2006, ali je tvrtka RTL Playtainment izbacila svoj RTL Winter Games 2007. RTL je prethodno toj igri imao zavidnu povijest skijaških naslova uz RTL Ski Jumping, a s Winter Gamesom se prvi put odvažio na simuliranje više disciplina zimskih sportova.

Konkretno, radilo se o 15 vrsta, među kojima su bili vožnja boba, klizanje, curling, biatlon i drugi. Gameplay je uglavnom naginjao prema arkadi, a moglo se igrati solo i u multiplayeru, uključujući i duele u split-screen modu.

Igra je izašla za PlayStation 2 i PC, a iako o njoj danas ima vrlo malo podataka, očito je ostvarila dovoljno dobar uspjeh da je zaslužila još tri nastavka – sve do 2010. godine.

Što vam je to 'Gaming kalendar'?

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • HCM2A

    09.02.2018 - 13:10

    rtl…definitivno najgora tv…kad repriziraju,makar da se drze redosljeda…A ne oni stave play random….film ili serija zahvaljujuci reklamama,udvostruce vrime trajanja….na pocetku filma ili serije stavljaju svoj titl za naslov….na kraju nema creditsa,naprqsito se prekida na kraju,tako da neznas jel krqj ili nije

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?