HCL.HR

Gas Guzzlers: Combat Carnage nominiran na European Games Awardu

Nikola Bunjevac 03.07.2012.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Domaća trkaća perjanica ima priliku postati najboljom europskom racing igrom na uglednoj dodjeli nagrada gdje se natječe rame uz rame s velikanima žanra!

Gas Guzzlers: Combat Carnage nominiran je za najbolju trkaću igru na European Games Awardu. Tako je ušao u klub “velikih igrača” gdje se natječe s igrama kao što su F1 2011, Dirt: Showdown, Driver: San Francisco itd. Ovako što se Hrvatskoj ne događa često jer se ne možemo baš pohvaliti izobiljem developera igara, pa je ovo svakako hvale vrijedno dostignuće te vrlo dobra prilika da se razvojni tim Gamepires probije na veća svjetska tržišta.

Tu u “igru” upadate vi, dragi naši posjetitelji, jer je ovo dodjela čije je glasanje javno, dostupno svima, a o pobjednicima odlučuju vaši glasovi. Tako dakle možete glasati za igru po izboru, u više kategorija koje se kreću od najbolje europske akcijske igre pa sve do najboljeg europskog developera. Treba spomenuti da osim Gas Guzzlersa Hrvatsku predstavlja i Croteamov Serious Sam 3: BFE, nominiran u kategoriji za najbolji multiplayer naslov.

U sljedećih četrdeset dana glasati možete ovdje, ali tek nakon što obavite kratku registraciju. Također, ukoliko još niste pogledali i pročitali naše recenzije Gas Guzzlers: Combat Carnagea i Serious Sama 3: BFE, imate priliku to učiniti sada, a nakon toga trk na glasanje.

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?